BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bursa - Kocaeli - Balıkesir saatlik hava durumu tahmini

KOCAELİ, Bursa ve Balıkesir hava durumu tahminine göre kar yağışı gün boyu sürecek. Bursa, Balıkesir ve Sakarya saatlik hava durumu tahminini meteoroloji yayınladı.

Abone ol

Balkanlardan gelen yeni kar yağışı tüm Türkiye'yi etkisi altına alırken Bursa, Balıkesir ve Kocaeli illeri de kar altında. Kar yağışı pazar gününe kadar devam edecek. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tahminlerine göre balkanlardan gelen bu kar yağışının arkasından Sibirya soğukları etkili olacak. Hava sıcaklığı Sibirya'dan inen soğuk dalga ile mevsim normallerinin 8-10 derece altına inecek.

Meteorolojinin sitesinden yayınladığı Kocaeli saatlik hava durumu tahmini şöyle oldu:

Balıkesir için meteoroloji kar uyarısı vardi. Son hava durumu tahmininde Balıkesir için saatlik tahmin aşağıdaki gibi oldu:


Bursa için saatlik hava durumu tahmini aşağıdaki gibi:

HAVA DURUMU TAHMİNİ KAR BEKLENEN İLLER

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahmininde kuvvetli kar yağışı için uyarılan iller listesine yenileri eklendi. Bugün kuvvetli kar altında olan iller listesinde Bursa , Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bilecek, Kütahya, Afyon, Isparta, Konya, Burdur, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Kayseri, Sivas, Çorum, Karabük, Sinop, Kastamonu, Ordu, Samsun, Giresun, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Ağrı ve Van yer alıyor.

Son hava durumu ürküttü öyle bir soğuk geliyor ki...

Kar bastırdı İstanbul hava durumu en kritik saatler