BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  GÜNCEL

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den şok açıklama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den son dakika açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı istifasını istediği Altepe, ''görevimize devam ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den son dakika isitifa açıklaması geldi.

Erdoğan'ın istifasını istediği isimler arasında yeraldığı öne sürülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi.

İSTİFASI BEKLENEN ALTEPE ŞOKE ETTİ

Günlerdir konuşulan ve herkesin istifasnı  beklediği Altepe Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Altepe, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları Aliya İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı.

İŞİMİN BAŞINDAYIM!

Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Altepe bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna "Ben o konuyla ilgili bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. İşimizin başındayız. Görevimize devam ediyoruz" şeklinde yanıt verdi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında, AK Partili Belediye Başkanlarının istifasına ilişkin soruya, "Şu an itibarıyla üç belediye başkanımız istifalarını verdiler. Şimdi üç belediye başkanımız daha var. Onlar da istifalarını en kısa zamanda vereceklerine inanıyorum. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini yaptılar ve şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. Aksi takdirde, yine söylüyorum, gereği ne ise gereği yapılacaktır" sözleriyle yanıt vermişti.

Erdoğan'ın istifasını istediği Ahmet Edip Uğur'dan flaş karar!

Recep Altepe'nin dünürü kimdir FETÖ iddiası

Erdoğan'ın sorunlu dediği Recep Altepe'yle ilgili ilginç detay!