BIST 9.749
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,78

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

İngiltere'de yer alan Bath Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma burun şekillerinin insanların karakterleri hakkında önemli bilgileri karşı tarafa aktardığını ortaya çıkarttı.

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Burnun yüzün üstündeki konumuna göre 6 farklı türde burun yapısını belirtleyen araştırmacılar, bu burun yapılarının doğrudan karakterlerle bağlantılarını çözümledi. Araştırmayı yapan ekibin lideri Dr Adrian Evans, "Burunlar üzerinde yorum yapması kolay, gizlemeyesi zor organlar. Kendisini kolay ifade etmeyen insanların karakterleri hakkında tahmin yürütmek için önemli ipuçları veriyor." yorumunda bulunurken, araştırma sonuçlarını yüz analizi uzmanı Simon Brown ile birlikte yorumlayarak ortaya çıkarttıklarını belirtiyor. İşte söz konusu araştırmada varılan tespitler:

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Kenan İmirzalıoğlu gibi biraz uzun ve ön tarafı hafif yere bakan bir burnunuz varsa, sürüden ayrı bir karaktere sahip olduğunuzu karşı tarafa hissettiriyor olabilirsiniz. Şahin olarak adlandırılan bu tip burunlara sahip insanlar, bildiklerini okuyan ve aykırı ve çevrelerinden kolaylıkla ayırt edilebilmelerini sağlayan bir ruh haline sahip oluyorlar. Başkaldırıya yatkın olan bu tip insanlar kendi amaçları uğruna yaşadıklarında mutlu olabiliyorlar.

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Ben Affleck gibi klasik düz bir burnunuz varsa, yetenekli bir kriz yöneticisi olduğunuzu karşı tarafa hissettirebilirsiniz. Panik olmayan ve her seferinde küllerinden doğmayı başarabilen bu tip insanlar genelde duygularını saklayan ve organizasyon delisi olabilen karakterlere bürünebiliyorlar. Yunan olarak adlandırılan bu burun tipine sahip insanlar genelde sakin bir tutum sergiliyor.

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Eğer Marilyn Monroe gibi şirin, ufak ve hafif öne kalkık bir burnunuz varsa; nazik ve iyimser bir karakteriniz olduğunu karşı tarafa hissettiriyor olabilirsiniz. Aileleri ve arkadaşlarının sevgi ve destek bulduğu kişiler olan bu karakterdeki insanlar yeni şeyler denemek konusunda oldukça cesaretli oluyorlar. Genelde eş olarak tercih edilen küçük ve kalkık burunlu insanlar, seks konusunda maceracı olabiliyorlar.