BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.492,61
HABER /  GÜNCEL

Burnunu kesen kocasını affetti!

Buca ilçesinde 11 yıllık eşi tarafından elleri kolları bağlandıktan sonra ormanlık alanda burnu kesildiği iddia edilen kadın, cezaevine giren kocasını affetti.

Abone ol

İzmir'in Buca ilçesinde 11 yıllık eşi tarafından elleri kolları bağlandıktan sonra ormanlık alanda burnu kesildiği iddia edilen kadın, cezaevine giren kocasını affetti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Buca ilçesindeki kayınvalidesinin evine yerleşen 26 yaşındaki Semra E., kendisine şiddet uygulayan eşinin cezaevinden çıkması için şikayetinden vazgeçtiğini söyledi.

Cezaevindeki eşiyle olan birlikteliğinden bir çocuğu olduğunu ve babasız büyümesini istemediğini ifade eden Semra E, kocasının kendisine işkence yaptığının doğru olduğunu ancak yalnız yaşadığını ve maddi sıkıntı çektiğini dile getirdi.

Semra E, "Kocam beni öldürecek de olsa o benim çocuğumun babası. Cezaevinden çıkması için ne gerekiyorsa yapacağım. Hayatıma kocamla birlikte devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Emniyet yetkilileri, haklarında koruma kararı bulunan kadınların yüzde 70'inin, karar devam ederken şikayetlerinden vazgeçtiğini "Artık korunmak istemiyorum" diyen kadınların birçoğunun cinayete kurban gittiğine dikkati çekiyor

İzmir'de korunma kararı bulunan yaklaşık 3 bin kadından yüzde 70'inin, karar devam ederken eşine döndüğü belirtiliyor.

Buca ilçesinde bir çadırda yaşayan 26 yaşındaki Semra E, 18 Haziranda tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 11 yıllık eşinin, ormanlık alanda elini kolunu bağladıktan sonra burnunu bıçakla kestiğini ileri sürmüştü.

Kesilen burnu yerine dikilen genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan C.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.