BIST 9.680
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,06
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Burhan Kuzu'dan Avusturya'ya şok tweet

Avusturya Başbakanı Christian Kern'in Türk politikacılar için getirilmesini istediği yasak AK Partili Burhan Kuzu'yu kızdırdı.

Abone ol

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Avusturya Başbakanı Christian Kern'in Türk politikacılar için AB genelinde propaganda yasağı getirilmesi teklifine tepki gösterdi. Kuzu, twitter hesabından Kern için "Buna en güzel cevap: HS..." mesajını paylaştı.

Burhan Kuzu, Avusturya Başbakanı Christian Kern'e tepki gösterdi. Avrupa'nın çöküşe geçtiğini; ancak birilerinin bunun hala farkında olmadığını söyleyen Kuzu, bir iki yıla gümbürtünün kopacağını söyledi. Avusturya Başbakanı Kern'e de tepki gösteren Kuzu, "Avusturya Başbakanı 'Türk Politikacılara Avrupa çapında miting yasağı getirelim' demiş.Buna en güzel cevap:HS" mesajını paylaştı. İşte Kuzu'nun o tweeti;

"Avrupa gerçekten çöküşe geçmiş,birileri hala farkında değil. Bir iki yıl geçmez gümbürtüyü duyarsınız. Ben AB dersinde 20yıl önce bunu söyledim. Avrupa'da emeklilik yaşı ortalaması 72 İken Türkiye'de 52.Üç kişi çalışmalı bir emekliye bakmalı.Sosyal güvenlik böyle sağlanabiliyor ancak Avrupanın Türkiye'yi dışlayan tutum ve kararlarını destekleyen iç hainler var. Bu ülke kadar içinde hain barındıran başka bir ülke tanımadım."