BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,55
HABER /  GÜNCEL

Burhan Kuzu, Binali Yıldırım'la görüştü! Yıldırım, İsmail Kahraman'a destek verdi

Meclis Başkanlığı'na aday olmak istediği bilinen İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Fakat Yıldırım kameraların karşısına İsmail Kahraman ile çıktı.

Abone ol

Başbakan Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı çıkışında Meclis başkanlığı adaylığında ismi gündemde olan İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ile görüştü.

VAZGEÇİRMEK İÇİN Mİ GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yıldırım’ın Burhan Kuzu ile görüşmesi, kulislerde, Kuzu’nun Meclis Başkanlığı adaylığından vazgeçmesi için görüşmüş olabileceği şeklinde yorumlandı.

KAHRAMAN'LA POZ VERDİ

Binali Yıldırım, Kuzu ile görüşmesinden sonra İsmail Kahraman ile bir araya geldi ve beraber kamera karşısına geçtiler. Yıldırım, İsmail Kahraman'ın Meclis adaylığını desteklediğini söyleyerek, ''Arkasındayız'' ifadesini kullandı. 

İŞTE ADAYLAR

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman yeniden aday oldu. CHP, Zekeriya Temizel’i; MHP, Celal Adan’ı, HDP ise Selma Irmak’ı aday göstermişti. Son olarak İYİ Parti de Yusuf Halaçoğlu'nu aday göstermişti. TBMM başkanlığı seçimi 17-21 Kasım tarihleri arasında seçim yapılacak.