BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.484,78

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

İstanbul fashion week'in(ıfw), üçüncü günü de iddialı defilelere ev sahipliği yaptı. defileyi mini siyah elbisesiyle izlemeye gelen bergüzar korel, frikik vermemek için dikkatli otursa da ayakkabısıyla uyumlu olarak giydiği iç çamaşırının görünmesine engel olamadı.

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

İstanbul Fashion Week'in(IFW), üçüncü günü de iddialı defilelere ev sahipliği yaptı. Defileyi mini siyah elbisesiyle izlemeye gelen Bergüzar Korel, frikik vermemek için dikkatli otursa da ayakkabısıyla uyumlu olarak giydiği iç çamaşırının görünmesine engel olamadı.

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

İstanbul Fashion Week'in(IFW), üçüncü günü de iddialı defilelere ev sahipliği yaptı. Moda haftasında dün ilk olarak Karma 2 defilesi yapıldı. Defilede Şafak Tokur, Seda Zoroğlu ve Çiğdem Akın'ın defileleri davetlilere sunuldu. Seda Zoroğlu’nun koleksiyonuyla başlayan 3 tasarımcının defilesinde en büyük ilgiyi Şafak Tokur'in kafasız modeli ve dört kollu modeli çekti.

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

Bergüzar ile Beren defilede

Defileyi onur konuğu olarak Beren Saat, Belçim Erdoğan, Bergüzar Korel, Nebahat Çehre, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hepsi grubundan Eren ve Cemre, Gül Gölge, Özgür Çevik, Selma Ergeç, Aslı Şen, Kenan Ece, Ceylan Çapa, Selin Demiratar, Tuğçe Kazaz, Siren Ertan izledi. Kıvanç Kasabalı da podyuma çıkan eşi Sedef Avcı'yı izlemeye geldi. Defile sırasında yan yana oturan Beren Saat ve Belçim Erdoğan, Özgür Masur'u ayakta alkışladı. Defilenin en dikkat çeken konuğu Beren Saat oldu.

Bürgüzar Korel frikik üstüne frikik verdi

Özgür Masur'un hazırladığı abiyeleri giyen Saat, "Özgür, çok heyecanlıydı. Ben de arkadaşım neler tasarlamış, onları görmeye geldim" dedi. Levent Semerci'ye borç verdiği için ayrıldığı haberleri sorulan Saat, cevap vermekten kaçındı. Defileyi mini siyah elbisesiyle izlemeye gelen Bergüzar Korel, frikik vermemek için dikkatli otursa da ayakkabısıyla uyumlu olarak giydiği iç çamaşırının görünmesine engel olamadı.