BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  MAGAZİN

Burcu Esmersoy yine geceye damgasını vurdu

Yok Böyle Dans yine pazar akşamına damgasını vurdu. Burcu Esmersoy ve partneri Jake'in diyalogları ise herkesi şaşırttı..

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, Nouma'nın doğum günü partisinde ortaya çıktı. Önce objektiflerden kaçmaya çalışan Subaşı, daha sonra Burcu Esmersoy'la beraber poz verdi.

Yayında olduklarını unuttu "Yok Böyle Dans"ın pazar akşamı yayınlanan bölümü, yine renkli görüntülere ve ilginç diyaloglara sahne oldu. Nilgün Belgün'ün elendiği akşama damgasını vuran ise Burcu Esmersoy'un yakışıklı partneri Jake Davies'ti... Jüri karşısında yorumları bekledikleri sırada Jake'in dalıp Esmersoy'un mayosuyla oynamaya başlaması, herkesi şaşırttı.

O beni heyecanlandırıyor Jake Davies'in hareketi yüzünden söylenenlere bir türlü konsantre olamayan sunucu, sonunda "Yapma Jake" deyip elini iterek partnerini kendine getirdi. Gecenin unutulmaz anlarından ikincisinde yine Burcu Esmersoy vardı. Dansını sergiledikten sonra fenalaşan ve titremeye başlayan güzel sunucu, "Ne oldu?" diye soran jüri üyelerine "Jake beni heyecanlandırıyor" diye karşılık verdi.