BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,37
HABER /  MAGAZİN

Burcu Çetinkaya'dan Yeşilçay'a cevap

Milli rallici Burcu Çetinkaya, evliliği ve hayatıyla ilgili attığı bir twitle büyük tepki toplayan oyuncu Nurgül Yeşilçay'a cevap verdi.

Abone ol

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bucak aşiretine gelin giden rallici Burcu Çetinkaya için 'Sen git özel okullarda oku, bir aşiretle evlen' diyen Yeşilçay'a cevap geldi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, rallici Burcu Çetinkaya için yaptığı yorumla tartışma yarattı. Yeşilçay, 1 buçuk yıl önce yerleştiği Şanlıurfa'da Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli rallici için şu yorumu yaptı: "Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı. Hayat..."

'KIZMADIM, KIZMIYORUM'

Takvim'de yer alan habere göre Nurgül Yeşilçay'ın bu yorumuna Burcu Çetinkaya'dan ise şöyle yanıt geldi: "Herkes kendi penceresinden bakar hayata. Oysa dışarısı çok güzel bakmayı bilirsek. Kimseye kızmadım, kızmıyorum. Vakti gelince anlarlar elbet."

burcu-cetinkaya-dan-nurgul-yesilcay-a-asiret-gelini-cevabi-6109093.jpeg

Bu arada Yeşilçay da yorumuyla ilgili aldığı sert tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığını söyledi. Oyuncu, "Asla Burcu'nun tercihini yargılamıyorum. Sadece çok ilginç geldi bana. Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Kırdığım insanlardan da özür dilerim" dedi.

ŞANLIURFA'DA TANIŞTILAR

Milli rallici, yüksek lisansını tamamlamak için gittiği Urfa'da eşi Mehmet Fatih Bucak ile tanıştı. Burcu Çetinkaya, 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Bucak'la röportaj da yapmıştı.