BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.487,79

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

Burçlara inanan çoğu insan onların karakterler üzerinde etkili olduğunu düşünür. Siyasilerin burçları da onların karakterlerini belirliyor.

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

Koç Burcu: Selahattin Demirtaş
Koç burcu erkeği en dikkat çeken burçlardan biridir. Kendilerine olan güvenleri her zaman en üst seviyede olan Koçların enerjileri de oldukça yüksektir. Selahattin Demirtaş da grup toplantılarında yüksek sesiyle yaptırmayacağı şeyleri sıralarken aynı özgüvene sahip. Koç burcu erkeği, özgürlüğüne çok düşkündür; özgürlüğünü kısıtlayanlara karşı tepkili ve serttir. Demirtaş, özgüveni, yüksek liderlik vasfı ve cömertliğiyle tam bir Koç burcu.

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

2. Boğa Burcu: Egemen Bağış
Boğa burcu, tüm burçlar arasındaki en inatçı burçlardan biridir. Önce ne yapacağına karar veremeyen Boğalar, bir kez karar kıldıktan sonra inatlarından asla ödün vermezler ve bağlandıkları şeyleri sonuna kadar savunurlar. Boğa burcu, dostluklarında şefkatli ve vefalıdır. Oldukça sabırlı olan Boğa burcu, Egemen Bağış'ın karakteriyle oldukça uyumlu. Soğukkanlı ve olacak değişikliklere karşı çözüm üretmeyi seven Boğa burcu, Egemen Bağış'ı tam anlamıyla yansıtıyor.

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

İkizler Burcu: Doğu Perinçek
İkizler burcu, karakter olarak değişken bir yapıya sahiptir. Bir gün önce sevdiği şey ile ikinci gününkü tutmaz. Tek karakter onlara yetmediği için de bu burcun adı İkizlerdir zaten. Doğu Perinçek de yeniliği seven yapısıyla mükemmel bir İkizler burcu örneği. Meraklı olan İkizler, her şeyi görüp deneyimlemek isterler. Ruhları yaşlanmak nedir bilmeyen İkizler, her zaman neşeli ve çocuksu tavırlarıyla yaşamaya devam ederler. Perinçek de yeni oluşumlara olan merakı ve değişim seven yapısıyla tam bir İkizler burcu.

Burçlara göre siyasilerin karakterleri

Yengeç Burcu: Sırrı Süreyya Önder
Yengeç burcu insanları her duruma karşı verebilecekleri ani tepkilerle tanınır. Mizah duyguları oldukça gelişmiş olan Yengeçler, sempatik ve neşelidir. Fakat Yengeçlerin tahmin edilemez gizemli bir duruşları da vardır. Sırrı Süreyya Önder de ani yol kesişleriyle bu gizemli yapısıyla tanınıyor. Taktiklerden oldukça hoşlanan Yengeçler, önce ortamın havasını koklar, sonra şimşek gibi sorunun üstüne gider ve onu ortadan kaldırır.