BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Burçlar ve aşk hayatı

Burçlar ve aşk hayatı

Herkesin kendi hayat biçimine göre bir aşk ya da sevgi anlayışı vardır. Ancak bunu etkileyen en önemli şeylerden bir tanesi de burçlardır.

Burçlar ve aşk hayatı

Herkesin kendi hayat biçimine göre bir aşk ya da sevgi anlayışı vardır. Ancak bunu etkileyen en önemli şeylerden biri burcunun sana kazandırdığı ''aşk anlayışıdır'' Aslında Nasıl biri aradığın burcunun karakterinde gizli. Gelin birlikte nasıl bir aşık olduğunuza bakalım...

Burçlar ve aşk hayatı

Koç

Koç burcu insanları, aşkta zaferi sever ve tutkuludur. Sessiz geçen geceler, sakin ortamlar ona göre değildir. Fantezileri vardır ve kesinlikle uygulamak isterler. Yatak odası yerine çeşitli mekanlarda seksi severler. Bu burç gecikmeyi ve hayal kırıklığını hiç sevmez, dedikleri hemen olsun ister. Koç burcu “seni seviyorum” demekte zorlanmaz ve dediği zaman bu gerçektir. Aynı zamanda bunu duymayı hatta emin olmayı ister. Beklenmeyen, değişik hediyelere bayılır. Bu ben merkezli burç her zaman flört heyecanı arar ve aldatılmayı asla kabul edemez çünkü paylaşmaktan nefret eder. Eğer bunu elde edemezse terk etmekte hiç tereddüt etmez. Kontrol edilmekten ve emir kiplerinden nefret eder.

Burçlar ve aşk hayatı

Boğa

Bir kere bağlandı mı kolay kolay kopmayan, boşanmaktan hoşlanmayan, sakin, huzurlu insanlardır. İlişkilerini bir an evvel resmileştirmeyi severler. Ancak Boğa burcu, tahakküm edici ve kıskanç aşıklardır. Eşit şartlarda ilişkiyi sevseler de ekmeklerini kazandıktan sonra harcama yetkisinin de elinde olmasını tercih ederler. Bu burcun insanları rahat evlerde yaşamayı çok sever. Boğa burçları hayal gücü olmayan , duygusuz ilişkilerde çok acı çekerler. “Seni seviyorum”’u söylemek ile ilgili bir problemleri olmasa da bunu yaratıcı şekillerde sunmayı ve yatakta göstermeyi tercih ederler. Bu kendinden emin, sessiz burç hep sevildiğini duymak ister ve evde bir düzen ister. Boğa burcu maddi güvenceleri de sever. Ev, araba onlar için statü simgesidir. Boğa burcu için ayrılıklar ölümden beterdir. İlişkiyi korumak için ellerinden geleni yaparlar. Boşanma onlar için çok acı verici bir süreç olabilir. Ancak Boğa burcu çok inatçı bir aşıktır. Çok nadir ortaya çıkan dehşet verici bir öfkeleri vardır. Öfkelendiklerinde çok kötü sonuçlar olabilir ve en kötüsü bu burcun insanları affetmeyi ve unutmayı hiç bilmezler.

Burçlar ve aşk hayatı

İkizler

Bu konuşkan burç konuşurken el hareketlerini, imaları çok sever. Seksi bile hareketler ile ifade edebilirler. Bu inanılmaz sosyal burç, seks hakkında konuşmak , fanteziler kurmak ve hayal etmekten çok hoşlanırlar. Vefa birinci tercihleri değildir ve karşıdan da beklemezler. İkizler erkeği ve kadını uzun süreli ilişkilere girdiklerinde kendilerine ait geniş bir alana ihtiyaç duyarlar, baskıdan hiç hoşlanmazlar ve özgür olmaları gerektiklerini her fırsatta belli ederler. Onlar için evlilik uygulanacak son çaredir. Seksüel uyumdan çok entelektüel paylaşımı tercih ederler. Bu burcun “sıkılmak” fiilinin kelimesine bile tahammül edemezler. İstediklerini yaptırana kadar karşılarındakini didik didik ederler. Bir gün inandıklarına öteki gün inanmayabilirler.
Bu burcun insanlarının karar verme yetisinin değişken olabileceğini kabul etmek gerekir. Bu oynamayı kesinlikle kişisel almamalı ve sakince uyum göstermelisiniz. İkizler burcu iyi bir dinleyici değildir. Monoton konuşmalardan kaçının ve isteklerinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye çalışın. Bunu başarırsanız çok eğlenceli ve de renkli bir ilişki yaşayabilirsiniz.