BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Bir dönem ekranların ve sahnelerin en gözde dansçılarından biriydi. Sonra kameraların karşısından uzaklaştı.

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Bir dönem ekranların ve sahnelerin en gözde dansçılarından biriydi. Sonra kameraların karşısından uzaklaştı. Sosyal medya aracılığıyla da onu özleyen hayranlarıyla yeniden buluştu. Ama farklı bir şeyler vardı. Bir kuşağın hafızasındaki halinden eser yoktu. Her ne kadar dansı sürdürse de hatta yeni kuşaklara öğretse de epey kilo almıştı. Ama yılmadı, önce bıçak altına yattı sonra diyete ve spora başladı. Şimdi ise eski günlerdeki görüntüsüne dönmesine çok az kaldı. instagram sayfasında "O kadar kilonuz yoktu canım boşuna ameliyat oldunuz” diyenlere selam olsun" notu ile bu fotoğrafı paylaştı.

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Bir dönemin ünlü dansçısı Burçin Orhon, geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından kilo vermeye başladı. Bunu spor ve diyetle de destekledi ve kendi anlattığına göre hedefine ulaşmasına az kaldı. Burçin Orhon, 1980’li yılların başlarında göbek atmadan dansözlük yapmasıyla gündeme oturan ünlü bir isimdi. Orhon, göbek dansına yeni bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Klasik göbek dansı yapan meslektaşlarının aksine, baleyi andıran figürleri ile o dönemde yıldızı parlayan Orhon,1962 yılında dünyaya geldi. Orhon, henüz üç buçuk yaşındayken bale eğitimine başladı.

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Dansçı Burçin Orhon, Süheyl Uygur‘la evlenip çoluk çocuğa karışınca, iş hayatına ara verdi. Danslarıyla bir dönem sahnelerde fırtına gibi esen ‘Bambi’ lakaplı Burçin Orhon,Kavacık’ta açtığı “Burçin Orhon Dans akademisi”nde öğrenci yetiştiriyor. Sonralarda oyunculuğa adım atan Burçin Orhon, Portatif Hüseyin, Aşk ve Gurur, Anadolu Kaplanı, Kavak Yelleri gibi dizilerde ve Renkli Dünya, Fırtına Gönüller, Aşk ve Para, Onyedi Yaşında gibi sinema dizilerinde rol aldı. Burçin Orhon, 1995 yılında ünlü tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur ile dünya evine girdi. Yıllardır mutlu bir evlilik hayatı süren çiftin iki kız çocuğu oldu.

Burçin Orhon yeni halini paylaştı

Yeşim Ceren Bozoğlu, bir zamanlar rolü için kilo almıştı.