BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44

Burca göre seçilecek saç renkleri

Burca göre seçilecek saç renkleri

Burcunuza göre hareket ediyorsanız saç renklerinde de bu akımı tercih edebilirsiniz. İşte Burçlara göre saç renkleri

Burca göre seçilecek saç renkleri

Koç burcu: Özgürlüğüne düşkün birisi varsa, işte o sizsiniz. Sizin için en korkutucu şey kısıtlanmak. Bu yüzden sizin için uygun olan, rahat kullanabileceğiniz, sizi engellemeyecek bir saç kesimi. Söylememize gerek bile yok; saçlarınız uzunsa, at kuyruğu yapıyorsunuz. Doğuştan lider olduğunuz ve dikkat çekmeyi çok sevdiğiniz için de kızıl renk saçınıza çok yakışıyor.

Burca göre seçilecek saç renkleri

Boğa burcu: Kimse sizin havai, ayakları yere basmayan biri olduğunuzu söyleyemez. Dostlarınıza sorarsak, ne kadar güvenilir, dirençli, sabırlı ve gerçekçi biri olduğunuzu söyleyeceklerdir. Bu yüzden tercihiniz daima doğal olandan yana. Abartılı, gösterişli, dikkat çekici modeller size göre değil. Ayrıca değişiklikleri ve yenilikleri sevdiğiniz için de kızılın açık tonları ve sarı sizin için ideal.

Burca göre seçilecek saç renkleri

İkizler burcu: Monotonluk size çok uzak! Bu nedenle, dostlarınız muhtemelen sizi bir ay platin sarısı saçlarınıza alışmaya çalışırlarken, bir sonraki ay başınızdaki deniz mavisi esintileriyle karşılaştıklarında şaşırmıyorlardır. Bu yüzden, size saç modeli önermemiz çok zor. Ancak bahse gireriz ki; neşeli, hareketli, duyarlı ve rahatı seven mizacınızla, rahat kullanılan, özel bir bakım gerektirmeyen, evden çıkmadan önce şöyle bir taramanızın yeterli olacağı saç modellerini tercih ediyorsunuzdur. İkiz karakterli mizacını saç renginde de görmek isteyen ikizler kadını için röfleli ve gölgeli saçlar uygundur.

Burca göre seçilecek saç renkleri

Yengeç burcu: Romantik ve şefkatlisiniz. Alışkanlıklarınıza, değerlerinize ve evinize son derece bağlısınız. Ama özgürlüğünüze de düşkünsünüz. Kişisel alanınıza sizin izniniz olmadan birisi yaklaşır yaklaşmaz, tırnaklarınızı hemen çıkarıverirsiniz. Bu yüzden, saçlarınız siz istediğiniz zaman istediğiniz kişiye sunmak üzere, gözlerinizdeki anlamı saklayabilecek kadar uzun olmalı. Sezgileri kuvvetli ve duygulu yengeç kadınına, açık kumral saç rengi çok yakışır.