BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  GÜNCEL

Burç yorumları Hande Kazanova 18 Kasım'a kadar neler olacak anlattı

Astroloji haritanız bu hafta sizleri değişkenlik bekliyor. Hande Kazonova, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için yeni haftayı yorumladı.

Abone ol

12 - 18 Kasım 2018 haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor, Hande Kazanova anlattı.

Haftaya finansal konuların üzerine odaklanarak başlanıyor. Bu hafta Pazartesi günü bir takım krizlerle uğraşmak söz konusu olacak. Enerjinizi etkin bir şekilde ortaya çıkartacağınız gün Perşembe günü olacak. Cuma günü Venüs’ün düzelmesiyle beraber 40 gündür yaşanılan ilişki problemlerin geride kalındığını göreceksiniz. İlişkilerde ve ortaklaşa işlerde denge sağlamak daha kolay olacak. Cuma günü itibariyle Mars, Balık burcuna geçiyor. Balık burcu temalarına enerjinizi harcayacaksınız bu yüzden ruhsal çalışmalar, sanatsal çalışmalar daha fazla hayatınıza yer edebilir. Su elementindeki alanda Mars rahat hareket edemediği için agresif tavırlar, incinmeler, alınganlıklar harekete geçmek istediğiniz noktalarda önünüzü kesebilir. Cumartesi günü iletişim gezegeni Merkür yılın son gerilemesine başlıyor. İletişimsel konularda olayları ve durumları gözden geçirmek için size fırsatlar sunacak. Yabancılarla yapılacak olan işler, basın, medya, yayıncılık, eğitim ve seyahat alanlarında bir takım sıkıntılara açık olabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv