BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35
HABER /  MAGAZİN

Burat Özçivit Fahriye Evcen'i seçti Ceylan Çapa avucunu yalasın

Fahriye Evcen makyajsız fotoğrafını paylaştı olay oldu. Burat Özçivit'in eski sevgilisi Ceylan Çapa da Fransa'dan makyajsız resmini attı. Ali Eyüboğlu 'Fahriye daha güzel' deyip Ceylan Çapa'yı bombaladı.

Abone ol

Son dönemlerde estetik yaptırdığı haberleriyle gündeme gelen ve bunun üzerine makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e eşinin eski sevgilisi Ceylan Çapa'dan gönderme geldi.

Özçivit'in bir dönem aşk yaşadığı Ceylan Çapa da dün makyajsız halini Instagram'ın hikaye bölümünde takipçileri ile paylaştı. Çapa'nın paylaşımına 'no make up böyle olur' notunu düşmesi 'Fahriye'ye gönderme mi?' yorumlarına neden oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Ali Eyüboğlu, Ceylan'ın Çapa'nın bu göndermesine çok sert çıktı.

'Ben Fahriye Evcen'i defalarca makyajsız görmüş br insanım' diyen Eyüboğlu, 'Bunun güzelliği galiba anneden. Eğer hanımefendi Fahriye Evcen'e nispet yapıyorsa; sol elinde selfie çubuğu var, sağ elini kaldırıp avucunu yalasın. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Burak Özçivit'in eşi Fahriye artık, geçmiş olsun' şeklinde konuştu. Eyüboğlu şöyle devam etti:

'KISKANIYORLAR' : 'Filtreli, filtresiz... Sonuçta Burak Özçivit onu seçti, onunla evlendi. Bu haset, bu nefret nedir? Fahriye'den neden bu kadar nefret ediyor insanlar, bence kıskanıyorlar.'

2 YIL AŞK YAŞADILAR : Burak Özçivit ile Ceylan Çapa yaklaşık 2 yıl aşk yaşamış, yakışıklı oyuncu ayrılıktan kısa bir süre rol arkadaşı Fahriye Evcen ile birlikte olduğunu duyurmuştu. İkili geçtiğimiz yaz da nikah masasına oturdu.

İşte olay olan Fahriye Evcen ve Ceylan Çapa'nın makyajsız resimleri