BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59

Burası İnternethaber, burada söz okurun!

Madem burada söz okurun, haydi buyurun o zaman sevgili okur birlikteliğimiz sözde kalmasın.

Madem burada söz okurun, haydi buyurun o zaman sevgili okur birlikteliğimiz sözde kalmasın. Bundan böyle her söz eyleme dönüşsün diye bir köşe açtık sizler için. Ve okuru temsilen buradan ilan ediyorum ki; Evet, bu bir eylem çağrısıdır. "Ne eylem mi?" diye içinden geçirenler için "durun panik yapmayın" demeyeceğim. Evet, bu bir eylem, hazır olun.

Okur olarak takip ettiğiniz, belki bir anlamda beslendiğiniz sitenin içeriği de tasarımı da en çok sizi ilgilendiriyor. Hatırlarsınız çocukken her sabah açtığımız beslenme çantasından sevmediğimiz bir şey çıktığında, o beslenme çantası olduğu gibi eve giderdi. Bu sessiz eylemi bazen anneye yapılan serzenişler takip ederdi. İşte misal bu ya İnternethaber, hergün sizler için daha iyisini daha güzelini yaparak o çantayı hazır etmeye var gücüyle uğraşıyor. Bunun için de siteyi okur denetimine açıyor.

Halka rağmen değil halk için yapılan bir gazetecilik düsturuyla yola çıkan İnternethaber'in bu misyonunu işte bu köşede daha da sağlamlaştıracağız. Bunu hep beraber yapacağız. Çünkü sizden gelen eleştiriler yapılan yayıncılığın kalitesini kat be kat artıracak.

İnternetteki feedback hızının başka hiçbir iletişim aracında olmaması en büyük avantajlarımızdan birisi. Sizlerin haberlere anında yaptığı yorumlar da sanırım bunun en büyük göstergesi. İnternethaber ekibi gün içerisinde Türkiye'den ve dünyadan haberleri size anında, doğru ve tarafsız bir şekilde sunabilmek için hummalı bir çalışmanın içerisinde koşturuyor. Bu zamana kadar sizden aldığımız tepkiler de ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en büyük ispatı. Yapılan en ufak bir harf hatasına bile gösterdiğiniz hassasiyet, işte bu ekibin hep daha iyisini yapmak için aldığı gücün ta kendisidir. Burada sözü döndürüp dolaştırıp elbette kendime getireceğim. Okur temsilcisi olarak bana verilen sorumluluğun temelinde sizlerle kurulmuş bu sağlam ilişki yatıyor. Artık İnternethaber'le ilgili sorduğunuz hiç bir soru cevapsız kalmayacak. Sizler tarafından zaten varolan denetim ağı daha da alenileşerek bu köşe de vücut bulacak.

Haydi İnternethaber'le ilgili ne varsa paylaşalım. Bundan böyle siteyi açıp da "haydaa bu da nereden çıktı şimdi İnternethaber" diyen herkes başlattığımız eyleme davetlidir. Haberlerle, tasarımla ya da sayfa düzeniyle ilgili, eksik, hatalı, meslek etiğine aykırı gördüğünüz ne varsa bana iletmenizi bekliyorum. Sadece eksiklikleri değil elbette. Merak ettikleriniz, eleştirileriniz ve önerileriniz de dahil buna. Ben de her hafta tüm bunları, konuyla ilgili en yetkili kişilerden bilgi alarak buradan cevaplayacağım sizlere. İnternethaber'in ilk okur temsilcisi olmanın verdiği gurur ve sorumlulukla üstlendiğim bu köprü vazifesini en iyi şekilde yerine getireceğimden hiç şüpheniz olmasın. Tabi sizlerin de destekleriyle. O zaman sözü daha fazla uzatmadan eyleme geçmenin tam zamanı.