BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  GÜNCEL

Bunların cenaze namazları kılınmaz!

Eski hoca yeni parti lideri Yaşar Nuri hükümeti ağır eleştirdi. "Bunların cenaze namazı kılınmaz" dedi...

Abone ol

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, ''Milletin malını talan edenin dini, imanı olmaz. Bunların cenaze namazı da kılınmaz'' dedi.

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde, partisinin belediye başkan adayı Aydın Özman'a destek verdi.

Karaağaç beldesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, kendisini dinleyen vatandaşların soğuk hava dolayısıyla üşüdüğünü belirten Öztürk, ''Sizi üşüttük kusura bakmayın ama Türkiye de sıkıntılı, Türkiye de üşüyor. Üşüdüğünüz ve sıkıntı çektiğiniz için Türkiye'nin durumunu şimdi daha iyi anlarsınız'' diye konuştu.

"BUNLARIN CENAZE NAMAZI KILINMAZ"

Konuşmasında iktidar partisini eleştiren Öztürk, ülkenin en önemli sorununun namuslu insan yetiştirmek olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''Türkiye, talan, vurgun ve soygunda dünya dördüncüsüydü. Son yıllarda bu noktada ikinciliğe kadar yükseldik, iki numaraya çıktık.

Bu ülke Müslüman bir ülke değil mi? İslam dini, milletin hakkını yiyen, gasp edenin, haram yiyenin cenaze namazı kılınmaz demiyor mu? Arkadaşlar, milletin malını talan edenin, yiyenin dini, imanı olmaz. Onun cenaze namazı da kılınmaz. Hz. Peygamber kılmamıştır.''