BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.410,70
HABER /  GÜNCEL

Bunlar da daha ince görünmenin sırrı!

Daha ince bir görünüme sahip olmak kiloluyken de mümkün. İşte yapılacak bir takım hileler ile zayıf görünmenin sırrı!

Abone ol

Kalçalarınızı daha ince; göğüslerinizi daha küçük göstermek için giyim hilelerinden yararlanmaya ne dersiniz?

KALÇALARI İNCE GÖSTERMEK

Bol kesimli kıyafetlerden uzak durun, sizi olduğunuzdan daha geniş gösterir. En ideali üzerinize tam oturan kıyafetlerdir. Doğru bedene sahip kıyafetler daha ince görünmenizi sağlar.

Pantolon seçiminde bel kısmında pile olan modelleri tercih etmeyin. Geniş paçalı pantolonlar; vücudunuzun alt ve üst bölümünü dengeleyerek ince görünmenizi sağlar. Kalçalarınızın geniş görünmesini önlemek için yanlarında cepleri, karışık desenleri olan pantolonlardan uzak durmalısınız. Bu tür modeller olduğunuzdan daha geniş görünmenize neden olur.

Etek seçiminde; koyu renkli ve anvelop kesimli, diz boyunda, ortası pilili ve dikey dikişli modeller sizi olduğunuzdan daha uzun ve ince göstermek için idealdir.

Üst parça seçiminde tunikleri tercih edebilirsiniz. Kalçayı örten tunikler daha ince görünmenizi sağlayacaktır.

GÖĞÜSLERİ KÜÇÜK GÖSTERMEK

Göğüslerinizi vücudunuzla orantılı göstermek için öncelikle doğru sutyen seçmelisiniz. Göğüslerinizi toparlayıp daha küçük gösteren sutyenler ince görünmenin ilk ve önemli adımdır.

Etek ya da pantolon seçiminde desenli modelleri tercih ederseniz; ilgi vücudunuzun alt bölümüne toplanır ve elde ettiğiniz kontrast görüntü göğüslerinizin daha küçük görünmesini sağlar.

Üst parça seçimlerinde tek renk modeller tercih edilmelisiniz. Basit kesimli parçalar göğüslerinizi olduğundan ince gösterecektir.