BIST 9.068
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,07

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

ADANA'da başından vurularak öldürülen 41 yaşındaki Serdar Ağırağaç'ın, ayrıldığı sevgilisinin eski kocası ile yeni sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

ADANA'da başından vurularak öldürülen 41 yaşındaki Serdar Ağırağaç'ın, ayrıldığı sevgilisinin eski kocası ile yeni sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen eski sevgilisini yeni sevgilisine ağabeyi olarak tanıtan 34 yaşındaki Emine T., "Serdar benimle birlikte olmaya devam etmek isteyince eski eşim ile yeni sevgilime tehdit edildiğimi anlattım"dedi. Olay, 4 Aralık'ta merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi 10040 Sokak'ta bulunan bir narenciye bahçesinin yakınında meydana geldi. İddiaya göre, gece sokaktan geçen bir vatandaş, yerde hareketsiz kanlar içinde yatan birini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekibinin yaptığı kontrolde başından ve boynundan tabancayla vurulan kişinin öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede cesedin Serdar Ağırağaç'a ait olduğunu belirledi.

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

ESKİ KOCA İLE YENİ SEVGİLİ ÖLDÜRDÜ: Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ağırağaç'ın ayrıldığı sevgilisi Emine T.'yu incelemeye aldı. Bir iş yerinde yönetici asistanı olarak çalışan Tunç'un, 17 yıl önce perdecilik yapan 41 yaşındaki Osman Ç.'le evlendiğini, bu birliktelikten 1 kız 1 erkek çocuğu olduğunu tespit etti. Maddi sıkıntılar yüzünden 5 yıl önce eşinden boşanan Emine T.'nin, iddaa bayisi olan Serdar Ağırağaç'la tanıştığını ve nikahsız olarak onunla yaşamaya başladığını öğrenen polis soruşturmayı genişletti.

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

TEHDİT ETTİ: Bir süre ilişki yaşadığı Ağırağaç'tan ayrılan Emine T., bu kez sosyal medya üzerinden tanıştığı 2 çocuk babası Nihat Yıldırım'la aşk yaşamaya başladı. Terk edilmeyi hazmedemeyen Ağırağaç ise, Emine T.'ye, "Geri dön yoksa, seni ve çocuklarını öldürürüm" dedi. Çocuklarına zarar geleceğinden korkan Emine T. durumu eski eşi Osman Ç. ile beraber yaşadığı Nihat Yıldırım'a anlattı.

Bulmaca gibi cinayet! Eski kocayla yeni sevgili dehşet saçtı

YENİ SEVGİLİSİNE ESKİ SEVGİLİSİNİ AĞABEYİ OLARAK TANITTI: Yeni sevgilisi Yıldırım'a, eski sevgilisi Ağırağaç'ı ağabeyi olarak tanıtıp kendini ölümle tehdit ettiğini belirterek yardım istedi. Bunun üzerine eski koca ile yeni sevgili, eski sevgilinin peşine düştü. Kısa süre sonra Osman Ç., beraberindeki 23 yaşındaki İhsan B., 26 yaşındaki Gökhan K. ile Ağırağaç'ı buldu. Eski koca daha sonra, Nihat Yıldırım'ı arayarak 'Serdar elimizde' dedi. Bunun üzerine Yıldırım, Ağırağaç'ı merkez Seyhan İlçesi Hadırlı Mahallesi'ndeki adrese getirmesini istedi. Verilen adrese getirilen Serdar Ağırağaç, Yıldırım ve Abdülhalim A. tarafından dövüldü. Zanlıların elinden kaçmaya çalışan Ağırağaç, Yıldırım tarafından boynundan ve başından tabancayla vurularak öldürüldükten sonra boş araziye atıldı.