BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bülent Kerimoğlu'na 'En İyi Başkan Ödülü'

Kamu-Der'in Ankara Sürmeli Otel'de 6.sını düzenlediği geleneksel ödül töreninde, yılın ödülleri sahiplerini buldu.

Abone ol
CHP Genel Başkan yardımcılarından Tekin Bingöl ve Veli Ağababa'nın da katıldığı ödül törenine siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
 
Ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildiren vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihlere göre, seçici kurulun belirlediğini belirten Kamu-Der  Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti. 
 
Geçtiğimiz günlerde Başkan Kerimoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında da bilgi aldığını söyleyen Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ "Yerinde yaptığımız inceleme ve tespitlerle de, diğer belediyelere örnek hizmetler olduğunu gördük. Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yeni göreve gelmiş bir başkan olarak 'Rol Model' olacağına inanıyorum" dedi. 

img-20141019-wa0005.jpg 
 
Amerika'nın, New York eyaletinde düzenlenen panele katıldığı için törene katılamayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na vekaleten ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek, "Daha yolun çok başındayız. Amacımız en iyi olmaktan öte, başkanımızın söylediği gibi 'Rol Model' olabilmek" dedi. Başkan Kerimoğlu'nun selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Bellek, Kamu-Der  Genel Başkanı Cevdet Baştuğ'a, Kamu-Der yöneticilerine ve ankete katılan vatandaşlara  teşekkür etti.