BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  MAGAZİN

Bülent Kayabaş'ın eşi Selma kimdir eski karısı koşarak geldi

Bülent Kayabaş hayata veda ederken geride bir eş ve oğlu Ümit Kayabaş'ı bıraktı. Peki Bülent Kayabaş'ın boşandığı karısı Nur Sürer kimdir, son eşi Selma Kayabaş ile nasıl tanışıp evlendi. Bülent Kayabaş'ın ölüm haberini alınca eski eşi hastaneye koştu.

Abone ol

72 yaşında kanser sebebiyle vefat eden Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş'ın cenazesini almak için hastaneye eşi Selma Kepekli Kayabaş ile oğlu Ümit Kayabaş geldi. Eşi Selma Kepekli ünlü oyuncunun son günlerde artık kendilerini tanımadığını söyledi.

Bülent Kayabaş, 1981 yılında dönemin ünlü oyuncusu Nur Sürer ile evlenmişti. Kayabaş'ın ölüm haberini duyan eski eşi Nur Sürer de hastaneye koşarak gelen isimlerden biriydi.

Asıl ismi Osman Bülent Kayabaş olan oyuncu 1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş, 1961 yılında başladığı oyunculuk hayatına bir çok film, dizi ve ödül sığdırdı. İki kez evlenen Bülent Kayabaş'ın bir çocuğu var.

Bülent Kayabaş'ın ilk eşi Nur Sürer
Bülent Kayabaş ilk evliliğini 1981 yılında kendisi gibi oyunculuk yapan Nur Sürer ile yaptı. Bülent Kayabaş'ın Nur Sürer'le evliliği uzun sürmedi. Kayabaş ilk eşi Nur Sürer'den boşandı ve yeniden evlendi. Bugün Bülent Kayabaş'ın ölüm haberini alan Nur Sürer eski eşinin son nefesini verdiği hastaneye koştu. Nur Sürer “Esasında Pazar gününe kadar iyiydi. Acı çekmedi en azından' diyerek üzgün olduğunu söyledi. Nur Sürer koşarak geldiği hastanede Bülent Kayabaş'ın oğlu Ümit Kayabaş'ın boynuna sarıldı ve teselli etti. Bülent Kayabaş'ın ölümüyle ilgili aile adına açıklamayı ise oğlu Ümit Kayabaş yaptı.  Ümit Kayabaş babasının son anını anlatıp, “Son günlerinde çok güldü, insanları da çok güldürdü. Bekliyorduk zaten, hastanede çok net bir şekilde bizi süreçten haberdar etti" dedi.

Bülent Kayabaş'ın eşi Selma Kayabaş : Bizi tanımıyordu
Bülent Kayabaş ilk eşi Nur Sürer'den boşandıktan sonra 25 yıllık aşkı Selma Kayabaş ile evlenmişti. 2007 yılındaki nikahları Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde olmuştu.

Bülent Kayabaş'ın son anlarında yanında olan büyük aşkı, ona veda etmenin acısını yaşıyordu. Ünlü oyuncunun eşi Selma Kayabaş "Sabah 06.00'da kaybettik. Bizi artık tanımıyordu. Yarı bilinci yoktu. En son dün konuşabildik doğru dürüst. 24 yıldır beraberdik" ifadelerini kullandı.

En son cumartesi günü gördüm
Kayabaş'ın 38 yıllık arkadaşı Ali Poyrazoğlu, Duymayan Kalmasın'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kanserdi. En son cumartesi günü gördüm, bilinci kapanmıştı. Oğlu İngiltere'den gelmişti. Hayali yazın Bodrum Akyarlar'a gitmekti."

Mekanın cennet olsun
İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Oyunculuğuyla insanımızın kalbinde yer eden Bülent Abi'mizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yeşilçam'ın zor ve bir o kadar emek isteyen kıymetli zamanlarında kendisiyle filmler çektik. "Sevdalandım" filmimizin Yakışıklı Rıza'sı, insanlığı ve abiliği ile her zaman kalbimde kalacak... Mekanın cennet olsun Bülent Kayabaş... Bülent Abi'me Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum..."