BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoyun ev hali!

Eski kocası Bülent Ersoy'u anlattı. Ersoy bakın evde nasıl geziyormuş?

Abone ol Bülent Ersoy'dan ayrıldıkan sonra ortalarda görünmeyen Armağan Uzun "Orada Neler Oluyor" programına katıldı.

Eski eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Uzun "Bülent hanımla artık birbirimize yetemediğimiz ve güvenemediğimiz için yollarımızı ayırdık. İkimiz içinde hayırlısını istedik. Elbette çok üzüldük, boşanmak için evlenmedim." dedi.

Evliliği süresinde hiç çapkınlık yapmadığın söyleyen Uzun: "Bülent hanım sürekli baskı yapıyordu. Kiminlesin, neredesin, ne yapıyorsun gibi sorular beni bunaltıyordu. Kısıtlanmaktan ve kıskançlıklardan bir süre sonra sıkıldım." diye konuştu.

Eski eşi Bülent Ersoy'un evde bile bakımlı gezdiğini belirten şarkıcı:. "Ben evde uyurken çok özen gösterir parmaklarının ucunda yürürdü. Bülent Hanım sürekli makyajlıydı. Makyajsız yatağa girmez, uyumazdı. Bakımlı gezer kendine özen gösterirdi.

Bülent bana maddi anlamda bir şey vermedi. Ne Porsche jeepım var ne evim. Ailemle yaşıyorum, kirada oturuyorum. Arabamı kredi ile aldım. Birikim yapıp albüm çıkarmak hedefim. Bülent Ersoy’dan bana bir top bile kalmadı. Boşandıktan sonra Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses beni aramadı. Çok seviyor gibi gözüküyorlardı ama demek ki sevmiyorlarmış." dedi.