BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'un bu sözleri çok tartışılacak

Son günlerde kürk giydikleri için hayvanseverlerin hedefi olan ünlüler kervanına Bülent Ersoy da katıldı

Abone ol

Bülent Ersoy, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir mücevher mağazasından alışveriş yapan sanatçı, objektiflere yeni kürküyle poz verdi.

Ersoy, 250 bin TL değerindeki kürkün ‘çinçilla’ derisinden yapıldığını söyledi: “Yalan söyleyemem, bu giydiğim gerçek kürk, çinçilla kürkü. Hatta Türkiye’de bir tek bende var.”

KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM

250 bin TL değerindeki kürküyle Ersoy, “Allahu Teala yarattıklarının içerisinde en çok insanoğlunu seviyor. İnsanoğluna faydası olsun diye etinden, sütünden, gücünden, tüyünden, derisinden istifa etsin diye yaratmış. Ben bunu giyiyorum diye hayvan sevmiyor değilim. Son derece seviyorum. Benim de iki tane köpeğim vardı. Ama bunu giymekten kendimi alıkoyamıyorum Yalan da söyleyemem, bu giydiğim gerçek kürk çinçilla kürkü” dedi.

ABARTMANIN ALEMİ YOK

Geçtiğimiz hafta bir mekân çıkışı yaptığı açıklamalarıyla hayvanseverlere çatan Hülya Avşar’a destek veren Ersoy, “Hülya Hanım haklı bence de, bu kadar abartmanın anlamı yok. Hülya Hanım kürk giydiği için ya da onu söylediği için hayvan sevmiyor anlamına mı geliyor?” dedi.

8 SENE YASAKLI KALDIM TENEZZÜL ETMEDİM

Geçtiğimiz hafta İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ünlülerin sorulması üzerine Bülent Ersoy, “Uyuşturucuya kesinlikle karşıyım, ben 8 sene yasaklı kaldım ama hiç öyle şeylere tenezzül etmedim” dedi.

Gazetecilerin, Çağatay Ulusoy’un da gözaltına alınmasıyla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Bülent Ersoy, “Gördüğüm kadarıyla temiz bir çocuk. Kim vurduya gitti gibi” dedi. Tarkan’ın da uyuşturucu kapsamında gözaltına alınmış olduğu anımsatılan Diva, “Öyle bir şey olsaydı tedavi görmesi gerekirdi. Ben ona kefilim” dedi.