BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a çok ağır söz

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan için açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü star için 'ucube' dedi.

Abone ol

Gümbet barlar sokağında bir gece kulübünde sahneye çıkan Bülent Ersoy söylediği şarkılarla Barlar sokağını inletti. Basın mensuplarının "herkesin bir tutkusu var mesela Ajda Pekkan'ın ayakkabı tutkusu var" gibi sorusuna sinirlenen Bülent Ersoy; Ajda Pekkan'a açtı ağzını yumdu gözünü.

Ersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği yemekte Pekkan'ın kendilerine selam vermediğini ifade ederek şöyle konuştu: "O önce ayakkabı koleksiyonu yapana kadar Allah'ın selamını vermesini bilsin. O gece iftar yemeğindeyiz, masaya geldi selam dahi vermedi. Allah'ın selamını vermemek ne demek ya! Bırakın arkadaş olmamızı falan, sen kime numara yapıyorsun, kime bu namelerin. Bu tavırları yaptığın insan kim? Masada Orhan Gencebay ile ben varım, orada senden aşağı bir insan yok ki. Senden üstün insanlar hatta var orada, neyini hava yapıyorsun nedir senin bu namelerin. İnsan girişte bir şey söyler merhaba arkadaşlar der. Böyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoç gibi görünüyorum, neden selam vermedi aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin."

RAMAZAN YEMEĞİNDE BAŞIMI ÖRTMEDİM

Bülent Ersoy, iftar yemeğinde başını bağlamadığını ifade ederek şunları söyledi: "Sayın başbakanımızın bulunduğu iftar yemeğinde özellikle başını bağladı demişler ama hiç öyle bir şey yok. Şimdi sahneye çıkacağım yine aynı bone var kafamda. Kıyafeti tamamlayan bonedir. Çünkü bu kıyafet Afrikalıların giysisi gibi, bu bonede onun tamamlayıcısı. O gece öyle bir laf çıktı ama saçımın arkası tamamen açıktı. Şu anda saçımın arkası daha toplu, şimdide acaba Cumhurbaşkanına mı konser versek."

Soruların ardından sahneye çıkan Bülent Ersoy, sevilen şarkılarını hayranları ile paylaştı. Yaklaşık bin kişinin geldiği mekanda adım atacak yer kalmadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Ersoy, iki saat sahnede kaldı. Yaptığı espriler ile de izleyenleri kahkahaya boğan Ersoy, gecenin sonunda sahneden inerek seyircilerin arasında şarkı söyledi. Neşesinin hayli yerinde olduğu gözlenen Ersoy'un ayaklarına güler serildi.