BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a ağır gönderme

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ın 'hayvan mezarlığına gömülmek istiyorum' sözlerine ağır göndermede bulundu.

Abone ol

Bülent Ersoy'un programının dün akşamki konukları Funda Arar ve Fatih Ürek'ti.

'Bayramda küsler barışırmış' sözünden konuyu Ajda Pekkan'a getirerek; süperstarın hayvan mezarlığına gömülmek istediği haberini Bülent Ersoy ile paylaşan Fatih Ürek, canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu.


'AJDA PEKKAN LAYIĞINI BULMUŞ'

Haberi duyunca Ajda Pekkan'ı ti'ye alan Diva, 'Bana ne canım! Nereye istiyorsa gömülsün. Layığını bulmuş. Arkadaşlarıyla birlikte rahat yatar en azından. Kendi istemiş.' sözleriyle Ajda Pekkan'a ağır bir gönderme yaptıysa da Fatih Ürek'in uyarısı üzerine konuyu toparladı.
 

FATİH ÜREK UYARDI

Yaşanan konuşmanın ardından duydukları karşısında şok yaşayan Fatih Ürek'in gözlerini açarak 'Onlar da canlı sonuçta' demesi üzerine durumu toparlayan Bülent Ersoy; 'Şaka bir yana, mesela; kestiğim kurbanın dahi bir kaç dakika önce canlı olduğunu düşününce çok üzüldüm. Fakat yapacak birşey yok.Hak teala öyle emir buyurmuş. Müslümanlığın ana yasası Kuran'ı Kerim'de bu emrolunmuş. Kesilecek diye.Allah'ın emrettiğini, biz kim oluyoru da hangi kapının köpeğiyizki buna ne diyebiliriz? İçim acıdı fakat o benim görevimdi.Görevimi yapmaya mecbur kaldım. Aslında Ajda'ya hak veriyorum. O çok seviyor hayvanları. Ben de severim tabi ama o kadar değil.Bu mevzuda Ajda'nın ve tüm hayvanseverlerin hakkını yiyemeyeceğim.' dedi.
 

'BİR ŞEYLERE KIZMIŞ O'

Bülent Ersoy sözünü tamamladıktan sonra konuşmasına devam eden Fatih Ürek İse uzun yıllardır arkadaşı olan Diva'yı ; 'Biliyorum. Bülent Ersoy böyle konuşur ama çok insancıldır. Yüreği sevgi doludur.Bakmayın öyle söylediğine.Orada başka birşey anlatmak istemiş herhalde. Birşeylere kızmış o...' sözleriyle korudu.

İşte canlı yayındaki o anlar...