BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy aslen nereli kaç yaşında eski eşi kimdir?

Bülent Ersoy İstanbul doğumlu görünse de asıl memleketi başkadır. Bülent Ersoy'un soyadı da gerçek değil. Bülent Ersoy 2 eş boşadı. Peki eski eşi Cem Adler ve Armağan Uzun kimdir? İşte Bülent Ersoy hakkında bilinmeyenler.

Abone ol

Bülent Ersoy attığı her adımla olduğu kadar en çok evlilikleri ile olay yaratmıştı. Bülent Ersoy'un bir çok sevgilisi olsada o 2 isme yıldırım nikahı basmıştı. Bülent Ersoy'un evlenip eşi yaptığı isimlerden biri Cem Adler diğeri de Popstar yarışmasında tanıdığı Armağan Uzun olmuştu.

Peki Bülent Ersoy aslen nerelidir, gerçek soyadı nedir, kaç yaşındadır? İşte Bülent Ersoy hakkında bilinmeyenler.

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 doğumlu. Bülent Ersoy'un doğum yeri İstanbul olsa da aslen Bursalıdır. Soyadı da gerçek değildir. Asıl ismi Bülent Erkoç'tur.


Cem Adler ile evliliği
3 Nisan 1998'de, İzmirli Cem ile nikah masasına oturan Bülent Ersoy'un evliliği ihanet sebebiyle bitti. Bülent Ersoy, 'her şeyi affederim ama beni aldatan bir erkeği affetmem' dedi, Cem Adler'i 22 Haziran 1999'da tek celsede boşadı.

Bülent Ersoy'un ikinci eşi Armağan Uzun : Takvimler 07.07.2007'i gösterdiğinde, Bülent Ersoy ve 24 yaşındaki sevgilisi Armağan Uzun ile dünya evine girmişti. Ondan mutlusu yoktu. Ama bu mutluluğu sadece 4 ay sürdü. Bülent Ersoy aldattığını öğrendiği Armağan Çağlayan'ı jet hızıyla boşadı. 

Bülent Ersoy'un yatakta bastığı eşi kimdir? 2 kocası da...