BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Bülent Arınç'tan bel altı vuran Mehtap Yılmaz'a okkalı cevap

TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, Mehtap Yılmaz'ın Akit gazetesinden kovulmasına sebep olan "Arınç büro çalışanı bir hanımı hamile bıraktı, çocuğuna sahip çıkmadı" iddiasına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Abone ol

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç, dün sosyal medyaya düşen çirkin ithamları twitterdan yanıt verdi. Arınç, iddiayı gündeme getiren eski Akit yazarı Mehap Yılmaz için, "çamur üslubu ve çirkefliği karakter haline getirmiş, kendi fantezi dünyasında yaşayan, ağzından irin damlayan" ifadelerini kullanıp dava açacağını söyledi. 

Arınç'ı eleştirdiği için Akit gazetesinin yazılarına son verdiği yazar  Mehtap Yılmaz, dün Twitter hesabından Bülent Arınç'la ilgili şok iddialarda bulunmuştu. Arınç'ın yanında çalışan bir kadını hamile bıraktığını iddia eden Mehtap Yılmaz, şu paylaşımı yapmıştı:

ARINÇ'TAN YANIT: Bülent Arınç ise o iddiaya bugün sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Arınç, Twitter hesabından Mehtap Yılmaz'a dava açacağını duyurup şu paylaşımı yaptı: "Çamur üslubu ve çirkefliği karakter haline getirmiş, kendi fantezi dünyasında yaşayan, ağzından irin damlayan, çirkin iftiralarla beni hedef alan ilkesiz, kişiliksiz şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağım."

Arınç daha sonra da "Hamd olsun yıllardır siyasi arenada ve toplum önünde özel hayatı, aile yaşantısı ve fikirleri didik edilmiş; sonucunda güzel ahlaktan, güzel örneklerden başka hiçbir şey bulunamamış bir insanım. Böylesi edepten, ahlaktan nasipsiz kişilerin iftirası benim üstüme yapışmaz. Dostlarımız ve sevenlerimiz müsterih olsunlar" paylaşımı yaptı.