BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  MEDYA

Bülend Özveren kendi yarışmasını topa tuttu

Bülend Özveren juri üyeliğini yaptığı “1 Milyon Kimin?” yarışmasını eleştiri yağmuruna tuttu.

Abone ol

Tv8’de Cumartesi ve Pazar günleri yayımlanan Özge Uzun’un sunduğu Erken Baskı programına Vokaliz Grubu, modacı Hakan Akkaya ve sunucu Bülend Özveren konuk oldu. Bülend Özveren programda “1 Milyon Kimin?” yarışmasını topa tuttu.


'3 SAATLİK YARIŞMA MI OLUR?' 

Bülend Özveren programda jüri üyesi olduğu “1 Milyon Kimin?” yarışmasını değerlendirerek, “1 Milyon Kimin yarışması giderek şova dönüşüyor. Okan Bayülgen zır deli. Mesleğinde en üst seviyede, kendi mesleğinde en üst düzeye varmış bir tip Okan ama yarışmada bana fazla gelmeye başladı. Program bitiminden sonra herkese söyledim. Program nereye gidecek bilmiyorum. Dengeyi tutturmak gerek. Yarışma 3 saat sürer mi ama burası Türkiye. Bazı tuhaflıklar var. Yarışmada Barbaros’u bilmeyen o arkadaş, oraya nasıl geldi bilmiyorum” dedi.


'EUROVİSİON YERE ÇAKILACAK DİYE KORKUYORUM' 

Bu arada Bülend Özveren TRT için çok kapsamlı bir belgesel hazırlığında olduğunu da söyledi. Özveren yıllarca izlediği Eurovision yarışması için de “Eurovision yere çakılacak diye korkuyorum. TRT Genel Müdürü Eurovision eleştirileri konusunda haklı.”

Programda ayrıca Bülend Özveren’e 8 soru sorularak yanıtlaması istendi. Özveren sorulan bütün soruları bildi.