BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.425,19
HABER /  GÜNCEL

Bugün saat 15.35'te dilek tutmayı unutmayın!

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, Sözcü'de paylaştığı yazısında yılda sadece bir kez meydana gelen gökyüzü olayını iyi değerlendirmemiz için bizi uyarıyor.

Abone ol

Gökyüzü Sözcü’sü Dinçer Güner, Sözcü'deki köşesinde bugün dilek dilememiz ve dua etmemiz için uygun saatleri şu sözlerle açıklıyor:

"Jüpiter bir süreliğine Güneş ile Aynı derece ve dakikada bulunacak. Astrolojik olarak buna “Güneş’in Kalbinde” olma durumu diyoruz. Bir gezegen Güneş’in kalbinde olması, o gezegenin vaat ettiği her türlü konuda evrenin tüm kanallarının net bir şekilde açılması anlamına gelmektedir.

SÜREÇ 15.35'TE BAŞLIYOR

Jüpiter; Güneş ile aynı burçta aynı derece ve dakikada olacağı zamanlar ise şöyle; 26 Ağustos Çarşamba günü saat 15:35’te bu süreç başlar 27 Ağustos günü 00:35 ile 01:25 arası tam olarak aynı burçta-aynı derecede ve aynı dakikada yer alacaklar sabah saat 10:33 itibari ile de Jüpiter uzaklaşmaya başlamış olacak.

EVRENİN EN CÖMERT ZAMANI

Evrenin en cömert zamanıdır, istediğiniz her şeyi isteyin, dileyin, kendinize kısıtlamalar koymayın! Hayat karşınıza çok değerli fırsatlar çıkarabilir, bu fırsatları kaçırmayın!Büyük projeler büyük fırsatlar, büyük şansları yakalama zamanı hepimiz için!"

YAZININ TAMAMINI SOZCU'DEN OKUYABİLİRSİNİZ!