BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  MEDYA

Bugün Gazetesi'nden İstifa

17 Aralık darbe girişiminin ardından paralel medyada yaşanan yaprak dökümü devam ediyor.

Abone ol

17 Aralık darbe girişiminin ardından paralel medyada yaşanan yaprak dökümü devam ediyor. Dün istifa eden Cihan Haber Ajansı muhabiri Kübra Kara'dan sonra bir istifa haberi de Bugün Gazetesi'nden geldi. Beş yıldır Bugün Gazetesi'nde ekonomi muhabirliği yapan Zeynep Ceylan, twitter hesabından Bugün Gazetesi'nin kendisine uyguladığı siyasi mobbingden rahatsız olduğunu dile getiren ifadeler kullanarak istifa ettiğini açıkladı.

Ceylan, zeynepceylan twitter hesabından "Temmuz 2009'dan beri Ekonomi Muhabiri olarak çalıştığım Bugün Gazetesi'nden kişisel özgürlüğümün kısıtlanması ve mutsuz olmam nedenİyle ayrıldım. Kişisel özgürlükten kastım çoğunuzun tahmin edeceği üzere siyasi görüş ayrılığı ve bu görüşlerimi ifade etmemin engellenmesi yoluyla uygulanan mobbing...Son 2 yıldır iş bulayım öyle çıkarım diyordum. Ama gelinen nokta işsiz kalıp tazminatı yakmayı göze aldırdı. Allah büyük.." ifadelerini kullanarak istifa etti.

Hatırlanacağı üzere daha önce de yazar Leyla İpekçi ve H. Salih Zengin ile çizer Osman Turhan, Zaman Gazetesi'nden istifa etmişti.