BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,80
ALTIN 2.472,08
HABER /  GÜNCEL

Bugün akşam saat 20.00'de kavga var

Çiftler üzerinde yapılan bir araştırmada en çok kavga edilen gün ve saat belirlendi.

Abone ol

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre birlikte yaşayan çiftler yılda 312 kez, en çok da perşembe akşamları 20.00'de tartışıyor. Kavga genelde alışkanlıkların farklı olması nedeniyle başlıyor.

Televizyonda hangi kanalın izleneceğinden ıslak havluları etrafta bırakmaya kadar birbirinden ilginç konularda gerilen çiftler, bazen sebepsiz yere de kavga edebiliyor.

Özel bir araştırma şirketi tarafından 3 bin yetişkin katılımcıyla yapılan araştırmaya göre, çiftlerin 10'da sekizi her gün bir sebeple atıştıklarını söylüyor. Araştırmacı Nick Elson, "Tartışmalar çoğunlukla alışkanlıkların farklı olmasından kaynaklanıyor. Birlikte yaşayan çiftler daha çok kavga ediyor" diyor.

Araştırma sonuçlarına göre, en sık rastlanan 10 tartışma konusu şöyle: Lavaboda bulaşık bırakılması, tuvalette kişisel eşyaların ortada bırakılması, televizyonda farklı bir şey izlemek istenmesi, biten tuvalet kâğıdı rulosunun değiştirilmemesi, erkeklerin klozet kapağını açık bırakması, ışıkların açık unutulması, kirli tabak ve bardakların etrafta bırakılması, sifonun çekilmemesi, ıslak havluların yatağa koyulması ve bir yere giderken hazırlık sürecinin uzaması yüzünden partnerlerden birinin diğerini uzun süre beklemek zorunda kalması.