BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor'da çalışmalar son hız

Bolu'nun Gerede ilçesinde kamp çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi transfere son noktayı koymaya hazırlanıyor.

Abone ol

Gerede Dorukkaya Otel'de 2010-2011 sezonu hazırlığını devam ettiren Bucaspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, dün karşılaştıklarını Eskişehirspor hazırlık maçı için "Hazırlık maçlarında istediğiniz performansı sergilemeniz biraz zor oluyor" dedi.

Dün Eskişehirspor ile bir hazırlık maçı yaptıklarını ve 3-2 mağlup olduklarını hatırlatan Uygun İHA'ya yaptığı açıklamasında, "Kamp hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. İdman yoğun bir tempoda devam ettiği bir ortamda hazırlık maçlarında istediğiniz performansı sergilemeniz biraz zor oluyor.

Genç kardeşlerimiz istekli ve arzulu. Verdiğimiz görevi layıkıyla yerine getiriyor. Eskişehirspor gibi güçlü bir takım önünde ilk sınavımızda sahada iyi futbol oynamaya çalışan Bucaspor adına mutluluk verici. Tam
anlamıyla daha ne onlar nede biz hazırız.

Önümüzde 1 ay gibi daha bir süre var. O süreyi en iyi şekilde değerlendirip transferlerle göz dolduran bir Bucaspor'u sevenlere izleteceğiz. Kamp ortamımız çok iyi gidiyor ve sakatlığımızın olmayışı bizleri sevindiriyor.

Transfer çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuan Afrika kökenli 2 oyuncuyu denemeye aldık. Nijeryalı ve Ganalı ikinci oyuncuyu izliyoruz. Onun yanında Orhan Ak ile prensipteki sözleşmemizi bitirerek resmi sözleşmeyi imzaladık.

Şuan çok önemli bir santrfor ile görüşmem devam ediyor. Eğer onu ikna edebilirsek iki üç gün içinde Türkiye'ye getirmeyi hedefliyoruz. Diğer yandan 2 tane daha yerli oyuncuya da kadromuzu katarak transferimizi en güzel şekilde bitireceğiz" dedi.

Öte yandan ikinci etap kampı için Hollanda'ya geçecek olan Bucaspor'un orada oynayacağı hazırlık maçlarının tarihleri de belli oldu. 18-30 Temmuz tarihlerinde Hollanda'nın Arnhem kentinde kamp yapacak Sarı-lacivertli ekip, burada dört hazırlık maçına çıkacak.

21 Temmuz'da Hollanda 1. Lig takımlarından De Graafschap, 24 Temmuz'da Polonya 1. Lig takımı Widzew Ladz, 27 Temmuz'da Hollanda 3. Lig ekiplerinden JVC Cuijk ve son hazırlık maçını ise 29 Temmuz'da Hollanda 1. Ligi'nden Groningen ile oynayacak.