BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Ne iş yaptığı bilinmemesine rağmen sürekli karşımıza çıkan ünlüleri bir araya getirdik. Bazılarının ne iş yaptığı gerçekten muamma, bazıları da onlarca işe atlamaktan arada kalmış. İşte ne iş yaptığı bilinmeyen şöhretler...

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Ne iş yaptığı bilinmemesine rağmen sürekli karşımıza çıkan ünlüleri bir araya getirdik. Bazılarının ne iş yaptığı gerçekten muamma, bazıları da onlarca işe atlamaktan arada kalmış. İşte ne iş yaptığı bilinmeyen şöhretler... Paris Hilton Her şey onunla başladı. Yeni ünlüler çağının müsebbibi Paris Hilton, amerikan sosyetesinin en güzel en zengin ya da en yetenekli kızı değildi. ancak sekse zaafı vardı, fütursuzdu ve maceraya hayır diyemiyordu. Ama Paris başına gelen falaketi fırsata çevirdi. Sinemaya bulaştı ama aktris olamadı. Single yaptı ama hiçbir zaman kendisine şarkıcı denmedi. Yüz binlerce dolar karşılığı partilere katılmak onun bilinen tek mesleği.

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Helin Avşar Moda tasarımcısı, şarkıcı, emlakçı... Helin Avşar`ın kartvizitinde hepsi mevcut. Ama birçokları onu mesleki başarılarından değil, Hülya Avşar’ın kız kardeşi olmasından ötürü tanıyor. O da aile kontenjanından ünlü mertebesine ulaşanlardan biri. Özel hayatından, iş yaşamına kadar her şeyi, ablasından bağımsız olarak haber değeri taşıyor.

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Seren Serengil Ünlü oyuncu Öztürk Serengil`in kızı olan Seren Serengil, şöhreti babasının ismi sayesinde yakaladı. 16 yaşında gece hayatında boy göstermeye başladı. O andan itibaren attığı her adım haber olmaya başladı. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen durum değişmedi. Silikonları, makyajı, köpekleri ve evlilikleriyle gündem yaratan Seren Serengil bu kez de hamilelik girişimleriyle gündemde.

Bu ünlülerin ne iş yaptığını kimse bilmiyor!

Esra­Ceyda Kardeşler Fantastik ikili Esra ve Ceyda`nın magazin dünyasındaki rolleri Paris Hilton gibi bir oluşum teşkil etmek. Bir yarışma programındaki tavırlarıyla üne kavuşan sarışın Bilkentli kardeşler, şöhretlerini bir trafik kazasının ardından polisle girdikleri polemikle perçinledi. Esra­Ceyda Ersoy ikilisi 21’inci yüzyılın Banu Alkan`ı olmaya aday