BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Bu ödüllerden hangisini istersiniz?

Bilgi birikiminize güveniyor musunuz? Öyleyse hemen bilgisayar başına... Hem eğlen hem de ödül kazan...

Abone ol

Bilgi birikiminize güveniyor musunuz? Öyleyse hemen bilgisayar başına... Hem eğlenin hem de ödül kazanın.... 

Genel Kültür, Tarih, Müzik, Spor, Sinema ve Edebiyat alanında oluşan 6 kategoriden herhangi birinde bilgi deneyimizi ölçebilirsiniz. Bunun için herhangi bir ön şart yok. Sadece eğlence amacıyla yarışmak istiyorsanız, Tarih, Müzik, Spor, Sinema ve Edebiyat kategorilerinde hoş zamanlar geçirebilirsiniz..

Büyük ödülü kazanmak istiyorsanız, GENEL KÜLTÜR kategorisindeki yarışmaya katılmanız ve en çok soruya doğru cevap vermeniz sizi ödül sahibi yapacak.

HER AY ÜÇ KİŞİYE ÖDÜL VERİLECEK AMA ŞİMDİLİK!..

İnternethaber'in düzenlediği yarışmaya katılan adaylar ilk üçe girmek için yarışacak. Her ay yapılacak değerlendirmeler sonucunda üç kişiye ödül verilecek. Tüm kategorilerin toplamında en yüksek puanı toplayan üç okurumuz sırasıyla büyük ödüllere hak kazanacak..

İlk ödül dağıtımı İnternethaber'in 10'u kuruluş yıldönümü şerefine 5 Mayıs'ta başlayacak.. Bu tarihten sonra her ayın 5'inde ödül kazananlar aydan aya puan durumuna göre belli olacak.. Ayrıca 5 Mayıs'tan sonra bütün kategorilerdeki birincilere ödüller dağıtılacak..

ŞAMPİYON GENEL KÜLTÜR KATEGORİSİNDEN SEÇİLECEK

Tüm soruların tek başlık altında toplandığı GENEL KÜLTÜR kategorisi birincisi, en büyük ödüle hak kazanacak.. Diğer kategorilerin birincilerine ise, Dizüstü bilgisayarlar, Radyolu MP3 müzikçalarlar, en güzel günlerinizi ölümsüzleştirecek birbirinden kaliteli fotoğraf makineleri vee cep telefonları ödül olarak dağıtılacak..

ASLAN PAYI AYIN BİRİNCİSİNE: LED TV

Yarışmada birinci olan okuyucumuz Vestel 42PF8020 42"LED TV marka televizyon kazanmayı hak edecek. 

OKURLARIMIZA ÖNEMLİ NOT: İNTERNETHABER'İN BİLGİ YARIŞMASINDA TOPLAMDA 9 BİN SORU YER ALMAKTADIR.. ÖDÜL KAZANMAK İÇİN YARIŞMAK İSTEYEN OKURLARIMIZIN, TÜM SORULARIN TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİĞİ "GENEL KÜLTÜR" KATEGORİSİNDE EN YÜKSEK PUANI SAĞLAMALARI GEREKMEKTEDİR.. "GENEL KÜLTÜR" DIŞINDAKİ KATEGORİLERDE SAĞLANAN PUANLAR YARIŞMAYA DAHİL EDİLMEYECEKTİR..

GENEL KÜLTÜR KATEGORİSİNDE İLK 3'E GİREN OKURLARIMIZ 5-6 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA AÇIKLANACAK VE HEMEN AKABİNDE ÖDÜLLERİ KENDİLERİNE DAĞITILACAK..

5 MAYISTAN SONRA DÜZENLENECEK YARIŞMALARDA İSE HER KATEGORİDE BİRİNCİ GELEN OKURLARIMIZA O AY İÇİNDE BELİRLENEN VE SAYFALARIMIZDAN DA DUYURUSU YAPILACAK OLAN ÖDÜLLER DAĞITILACAK.. BOL ŞANS! 


MAYIS AYINDA OKURLARIMIZA DAĞITACAĞIMIZ BİRİNDEN GÜZEL ÖDÜLLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


BİLGİ YARIŞMASINA ÜYELİĞİNİZİ YAPMAK VEYA ÜYE OLMADAN YARIŞMAK İÇİN TIKLAYIN