BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72
HABER /  MAGAZİN

Bu Tarz Benim'in yeni yarışmacısı kime benziyor?

Show TV Bu Tarz Benim yarışmasına katılan yeni yarışmacı Selen Yakıcı'nın jüri tarafından beğenilmesi diğer yarışmacılar tarafından kıskançlığa neden oldu.

Abone ol

Show TV Bu Tarz Benim'den diskalifiye olan yarışmacının yerine taze kan arayışı sürerken Selen Yakıcı geldi. Selen Yakıcı güzelliği kadar sosyal hayatı ile de çok iddialı bir giriş yaptı.

Ceyhun Yılmaz'ın asistanlığını yapan Selen Yakıcı aynı zamanda özel bir kanalda spikerlik de yaptığını dile getirdi.
 
Yeni yarışmacı Selen Yakıcı Asuman Krause'ye benzerliğiyle de dikkat çekiyor.

2.20150207145744.jpeg

Olayların durulmadığı bir hafta ve bir yarışmacının diskalifiye edilmesinden sonra gelen yeni yarışmacı bakalım ilerleyen günlerde ne gibi sürprizlerle karşılaşacak...

bb.20150207145627.jpg

BU TARZ BENİM'DE NE OLMUŞTU

Show TV Bu Tarz Benim'de Serpil Cansız resti yaşandı. Önceki günkü programda Serpil Cansız şoke eden bir çıkış yaptı. Jüri üyeleri eleştiri yapınca karşılıklı tartışmaya giren Serpil Cansız ardından stüdyoyu terketmişti.

Sibel Arna "Ooo... giden gidene" dediktan sonra "Gidersen bir daha dönemezsin"diyerek de arkasından bağırmıştı.  

 Sibel Arna 'nın bu restine karşılık Serpil Cansız "Tamam" deyip çekip gitmişti. Sibel Arna ise "Bu ne saygısızlık ya" diyerek arkasından söylenmeye devam etmişti. 

SERPİL CANSIZ DİSKALİFİYE OLDU

Stüdyoyu terkeden Serpil Cansız için jüri üyeri oylama yaptı. Sibel Arna 'nın söylediği "Bir daha geri dönemezsin" sözlerinin gereği niteliğindeki oylamaya Serpil Cansız da katıldı. Serpil Cansız dik duruşunu sürdürünce jürinin tamamı diskalifiye yönünde oy verdi. Cemil İpekçi 'gitsin' demesine rağmen Serpil Cansız 'ın kararına destek çıktı. 

 DİĞERLERİNE GÖZDAĞI

Ebru Akel , Serpil Cansız kararı çıktıktan sonra yaptığı açıklamada "Diğer arkadaşların da bu hareketleri patır kütür yapabilirler ve hiç hoş değil. Bu emsal karar. Diğer yarışmacılara ders olması gerektiğini" dedi. Bu açıklamadan sonra Serpil Cansız Bu Tarz Benim 'e veda etti.

MÜGE ÖKMEN DE TERKETTİ

Serpil Cansız'ın iskalifiye olmasında sonra Bu Tarz Benim 'de bu kez Müge Ökmen aynı şeyi yaptı. Bir Aygün Aydın ile tartışan Müge Ökmen spiker Ebru Akel 'den de sert tavır görünce bastı gitti. 

Müge Ökmen , 'Beni eleyin ya... ben istemiyorum ya... Bundan sonra ne olursa olsun ben artık gidiyorum" dedi ve stüdyodan ayrıldı.