BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'e yeni jüri üyesi!

İzlenme rekorları kıran Bu Tarz Benim'de yarın final gecesi yaşanacak. Yarışma ile bir bomba iddia daha var. Jüri üyelerine yeni bir isim katılıyor

Abone ol

Show TV’nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV’nin eski program müdürü Caner Erdem’in de ortağı olduğu Production House’un hazırladığı yarışma programının tv8’e transfer olmuştu.

Show TV yönetimi sürpriz bir karar alarak ‘Bu Tarz Benim’i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edecek. Bu gelişmeyle birlikte yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil edileceği konuşuluyor. O ismin Pınar Altuğ olduğuda gelen haberler arasında.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİNDE NELER OLACAK?

BÜYÜK FİNAL GECESİ!

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı ve eğlencenin doruklarda yaşandığı eleme gecesinde bu hafta pop müziğin kraliçesi var.  Bu hafta Bu Tarz Benim Final Gecesi’nin konuğu Hande Yener! Seksi şarkıcı Yener, muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.

screen-shot-2014-12-18-at-3.52.57-pm.png

FİNAL GECESİNDE NUR BOZAR ŞOV!

Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.

nur.20141218155932.jpg

Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu.

nur-bozar.20141218155757.jpg

Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.