BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de kim elendi? 29 Kasım eleme gecesi

Bu Tarz Benim 29 Kasım finali eleme gecesinde kim elendi? Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler elenecek isim olarak önerildi peki kim gitti?

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de geçen hafta Tuğce Ergişi elendi bu hafta ise elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler seçildi. Giden isim jürinin tamamının oyuyla Ayşegül Melisa Doğan oldu. 

Bu Tarz Benim jürisinden hafta içinde en az oyu alan Özlem Özden, Ayşegül Doğan, Ezgi Baylar ve Gizem Güler elenecek isimler olarak 29 Kasım final gecesinde ecel terleri döktü.

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN ELENDİ

Bu Tarz Benim finalinde jüriden en düşük puanı alan isim Ayşegül Melise Doğan elenecek isimlerden ilki oldu. Yarışmacıların önerdiği isim ise Gizem Güler oldu.

Son kararı Bu Tarz Benim jürisi verdi. İvana Sert, Ayşegül Doğan'ın ismi elenmek üzere 'agresifliği' sebebiyle önerdiğini söyledi. Uğurkan Erez de 'Ayşegül' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'tan da "Ayşegül gitsin' kararı çıktı.

İLK KEZ JÜRİ OYBİRLİĞİYLE GİTSİN DEDİ

Ayşegül Melisa Doğan belki de ilk kez jürinin tamamının oyuyla elenen isim oldu. Konuk jüri üyesi Banu Alkan bile 'kıskançlıkla bakıyorsun' diyerek onun gitmesini istedi.

Bugüne kadar hiç ağlamayan Ayşegül Doğan ise ilk kez eleneceğini anlayınca ağladı. Arkadaşlarıyla sarılıp vedalaşan Ayşegül Doğan'ı Özlem Özden'in bağrına basma girişimi de ilginçti.

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN AĞLAYA AĞLAYA GİTTİ (FOTO GALERİ)

Bu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesinde konuk jüri Banu Alkan oldu. Peki hangi yarışmacı kaç puan aldı. İşte final gecesinde yer alan 6 yarışmacının performansları;

ÖZLEM ÖZDEN'İ YERE GÖĞE KOYAMADILAR

Bu Tarz Benim jürisi bugüne kadar yerden yere vurduğu Özlem Özden'i bu kez yere göğe koyamadı.
Özellikle İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı u dönüşü izleyenleri şaşkına çevirdi. Bir anda Özlem Özden'i 'karakter ve tarz' abidesi ilan eden jüri üyeleri, şimdiye kadarki eleştirileri göz önüne alınınca kendilerini yalanlamış oldular. Jüri üyelerinden sadece Uğurkan Erez objektif ve tutarlı yorumda bulunan isimdi.

Puanları :
Banu Alkan .........5 puan verdi
İvana Sert............5 puan verdi
Kemal Doğulu.......5 puan verdi
Nur Yerlitaş..........5 puan verdi
Uğurkan Erez........4 puan verdi



AYŞEGÜL DOĞAN'A ŞOK PUANLAR

Yarışmanın kavgaları ile ünlü ismi Ayşegül Doğan jüri üyelerinden darbe üstüne darbe yedi. Verilen puanlarla şok yaşadı. Ayşegül Doğan 'en az' puanı alarak elenecek isimler hanesini ismini yazdıran ilk isim oldu.

bu-tarz-benim-ayşegül-doğan-elendi.jpg
Ayşegül Doğan Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu puanları da maskesi sayesinde alırken elbisesi için 'düğüne gider gibi' giyinmişsin eleştirisi aldı.

Puanları :
Banu Alkan .........2 puan verdi
İvana Sert............3 puan verdi
Kemal Doğulu.......4 puan verdi
Nur Yerlitaş..........3 puan verdi
Uğurkan Erez........3 puan verdi


Bu Tarz Benim'de haftayı en çok yıldız alarak tamamlayan ikizler Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler koruma altına alındı.

bu-tarz-benim-ayşenur-balci.jpgAyşenur Balcı da haftayı ikinci olarak tamamlayınca taç giydi ve koruma aldı. Haliyle 29 Kasım eleme gecesinde en rahat olan isimler onlardı.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİ


ELENECEK İSİMLER KİMLERDİ?

Bu Tarz Benim'de eleme gecesinde kapışan isimler şunlardı;

-Özlem Özden
-Ezgi Baylar
-Ayşegül Doğan
-Gizem Güler

bu-tarz-benim-jüri-banu-alkan.jpg


İVANA SERT'TEN DANS GÖSTERİSİ

bu-tarz-benim-ivana-sert-hintli-.jpg
Bu Tarz Benim yarışmasının açılışını yine İvana Sert yaptı. Dans gösterilerine yenisi ekleyen İvana Sert bu kez 'Hint' kıyafetiyle beğeni topladı.


Nur Bozar da İvana Sert'in 'hint' dansına heveslenip oturduğu yerden artık klasikleşen el hareketlerini yaptı.

bu-tarz-benim-nur-yerlitaş.jpg