BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,64
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de kim birinci? Show mu TV8 mi?

Bu Tarz Benim yarışında Show TV mi yoksa TV8 mi birinci oldu? Rating sonuçlarına göre Acun Ilıcalı'nın Bu Tarz Benim'i Show'u geçmiş görünüyor.

Abone ol

TV8 ile Show TV arasındaki Bu Tarz Benim savaşının rating sonuçları çıktı. Show TV bir hafta geriden gelmenin dezavantajını yaşadı. TV8 ise bilindik jürisinin ratingini topladı.

Bu Tarz Benim yarışması yeni sezonda attığı son dakika çalımla Show TV'den Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer olmuştu. Bu son dakika çalımı da yapımcı firma ile Show TV arasında kavga çıkartmıştı.

Show TV yediği çalım üzerine yeni bir Bu Tarz Benim jürisi kurdu ve yarışmanın isim hakkına sahip olduğu için dün programı yayınlamaya başladı. Jürisinde ünlü modacı Cemil İpekçi'nin bulunduğu Show TV'nin Bu Tarz programını Ebru Akel sunuyor. Show TV büyük ödül olarak ise 100 bin lira vadediyor.

bu-tarz-benim-show-tv.png
KİM BİRİNCİ? BİRİNCİ GÜN RATINGLERİ

TOTAL RATİNGLER
Show ile TV8 arasındaki rating savaşında ilk raund Acun Ilıcalı'nın oldu. TV8'de yayınlanan Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu jürisinin olduğu Bu Tarz Benim AB grubunda 39. sırada yer aldı. Show TV'nin Cemil İpekçi ile yarıştırdığı Bu Tarz Benim yarışması ise AB grubunda 48'inci oldu.

BU TARZ BENİM TOTAL SONUÇLARI
bu-tarz-benim-total-rating.jpg

BU TARZ BENİM AB GRUBU RATINGLERİ

AB ve ABC1 rating ölçümlerinde de TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışması Show TV'nin Bu Tarz Benim yarışmasına fark attı. AB grubunda Tv'in Bu Tarz Benim'i 31. sırada yer alırken, Show TV hayli gerilerden 61. sıradan listeye girdi.

bu-tarz-benim-ab-grubu-rating.jpg

BU TARZ BENİM ABC1 RATINGLERİ

bu-tarz-benim-abc-rating.jpg