BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de Ayşegül Doğan depremi

Bu Tarz Benim eleme gecesinde Ayşegül Melisa Doğan şok üstüne şok yaşadı, jüri üyelerinden en kötü puanları Ayşegül Melisa Doğan elendi.

Abone ol

Bu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesinde yarışmanın agresif isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan darbe üstüne darbe yedi. Jüri ilk kez oy birliğiyle Ayşegül Melisa Doğan'ı eledi. Ayşegül Melisa Doğan için 'yapımcının akrabası' olduğu öne sürülmüş ve toplilli olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

HİÇ AĞLAMAYAN AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN AĞLADI AN (FOTO GALERİ)

Ayşegül Melise Doğan ilk darbeyi Uğurkan Erez konuşmaya başlayınca aldı. Ünlü kareograf Ayşegül Doğan'ın yürürken sırtındaki pelerini çıkarıp atmasına çok kızdı ve 3 puan verdi.

İkinci darbeyi vuran da Nur Yerlitaş oldu. 'Altı şişhane' diyen Yerlitaş da 3 puan vererek Ayşegül Doğan'ın ipini çekti.

Ayşegül Doğan'a asıl şoku ise konuk jüri üyesi Banu Alkan yaşattı. En düşük puanı veren Banu Alkan, Ayşegül Doğan'ı dibe etti. Ayşegül Doğan diğer jüri üyelerinden de üst üste kötü puanlar alarak gecenin sonuncusu olarak elemeye kaldı.


ELENECEĞİNE ANLAYINCA AĞLAMAYA BAŞLADI

Ayşegül Melisa Doğan bugüne kadar ilk kez elenmenin eşiğine gelmişti. Gizem Güler ile birlikte jürinin karşısına çıktığında da bunu belirtti.

Asıl darbeyi de jürinin tam kadro verdiği kararı duyunca yaşadı. Ayşegül Doğan 'ağlamaması' ile meşhurdu ama eleneceğini anlayınca ağlamaya başladı.

JÜRİNİN TAMAMI GİTSİN DEDİ

Bu Tarz Benim yarışmanın eleme gecelerinde genellikle jüriden ortak bir karar çıkmazdı. Ancak ilk kez Ayşegül Melisa Doğan konusunda jürinin tamamı 'gitsin' dedi.

Konuk jüri üyesi Banu Alkan da 'kıskançlıkla bakıyorsun" diyerek onun elenmesini istedi.

Yapımcıdan torpilli olduğu öne sürülen ve çok sayıda fanı olduğu için bugüne kadar elenmediği söylenen Ayşegül Melisa Doğan, ilk kez elemeye kalmıştı ve bu ilkte de elendi.

ayşegül-melisa-doğan-ve-özlem-özden.jpg
HUYSUZ DİYE YOLLANDI

Ayşegül'ü yakan agresifliği ve kavgacılığının sınırlarını fazlasıyla zorlaması oldu. En çok kavga ettiği isim olan Özlem Özden'e eleme gecesinde övgüler yağdıran jüri zaten bunun sinyalini vermişti.

YERE ATINCA...

ayşegül-doğan-kiyafeti-atinca.jpgAyşegül Doğan sırtındaki pelerini yere atınca Uğurkan Erez'den şok bir tepki aldı. Onun verdiği kötü puanı da diğerleri takip edince final gecesinde ismini elenecekler arasına yazdırdı.

AYŞEGÜL DOĞAN'IN ŞOK PUANLARI

ivana-sert-ayşegül-melisa-doğani-eledi.jpg
Ayşegül Doğan Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu puanları da maskesi sayesinde alırken elbisesi için 'düğüne gider gibi' giyinmişsin eleştirisi aldı.

Puanları :
Banu Alkan .........2 puan verdi
İvana Sert............3 puan verdi
Kemal Doğulu.......4 puan verdi
Nur Yerlitaş..........3 puan verdi
Uğurkan Erez........3 puan verdi