BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.412,07
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim yeni bölümde kim elenir?

Bu Tarz Benim yarışması jüri üyesi Nur Yerlitaş ve yarışmacı Özlem Özden'le adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu Tarz Benim yeni bölümde kim elenecek sorusu ise en çok merak edilenler arasında.

Abone ol

Hem jüri üyeleriyle hem de yarışmacılarıyla ekrana damga vuran yarışma programı Bu Tarz Benim yeni bölümüyle yine çok konuşuldu. Bu Tarz Benim'in eleme günleri özellikle sosyal medya çalkalanıyor.

Bu Tarz Benim'de yarışmacılardan çok Nur Yerlitaş'ın tavır ve mimikleriyle anılır oldu. Ünlü modacının yarışmacılara getirdiği eleştiriler ve eleştiriler sırasında sergilediği hal ve hareketler Twitter'da da bir çok capse malzeme olmuştu.

Bu Tarz Benim yeni bölümde kimin eleceneği merak konusu. Öne çıkan yarışmacıların birbirleriyle atıştıkları Bu Tarz Benim'de Cumartesi akşamı eleme gününde kimler kimleri elemek istedi?


Bu Tarz Benim 25 ekim akşamı kim kimi elemek istedi?

Gizem > Aayşenur dedi

Egi > Ayşenur dedi

Nurcan Ve Aycan > Ayşenur dedi

Ayşegül > Ayşenur dedi

Nur > Ayşenyr dedi

Özlem ve ayşenur jüri karşısına elenmek için çıktı

Jüri üyeleri kimi seçti?

Uğurkan erez > Özlem dedi

Kemal Doğulu > Özlem dedi

Ivana Sert > Ayşenur Dedi

Cenk Eren > Ayşenur dedi

Nur Yeşiltaş > Ayşenur dedi


butarzbenim.jpg


ÖZLEM ÖZDEN'E İZLEYİCİDEN GICIK TEPKİSİ

Sabahları Show TV'nin sevilen programı Herşey Dahil'in bugünkü konukları arasında tartışmaları ile Bu Tarz Benim yarışmasına damga vuran Özlem Özden vardı. Bir seyirci Bu Tarz Benim'in yarışmacıları arasında Özlem Özden'in tavırlarını ve hareketlerini gıcık olarak bulduğunu söyleyerek ilginç bir diyolağa imza attı..

ozlemozden.jpg


Herşey Dahil seyircileri de kendi aralarında bu konuda parçalara ayrıldı. Bazı konuklar Özlem'i savunurken bazıları da Özlem'in bir tarzı olmadığını söylediler. Özlem'e sorulan Nur Bozar sorusuna Özlem : ' Nur üzerine ne giyerse yakıştırıyor, onun bir bakışı yeter. ' diyerek cevap verdi. 

' Sosyal medyada çok takipçisi var, tepki alacaksınız diye mi korkuyorsunuz ? ' 

Seyircilerden biri Özlem'e Nur Bozar'ı neden koruyorsunuz? Acaba Nur'un çok takipçisi var, sosyal medyada tepki alırım diye mi korkuyorsunuz diye sordu. Bu soruya Özlem Özden : ' Hayır, ben bu yarışmaya yalnız geldim. Hiçbirşeyden bir çekincem yok. Ayrıca Nur'un bir bakışı yeter. ' diyerek cevap verdi. 

ÖZLEM ÖZDEN TARTIŞMASI

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Özlem Özden, podyuma çıkan Gizem Güler'in kıyafetini fazla açık bulduğu söyleyip sert bir şekilde eleştirince iki yarışmacı arasında tartışma yaşanmıştı. İşte o anlar...