BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim TV8 ve Show TV kim elendi?

Bu Tarz Benim 7 Ocak eleme gecesinde kim elendi belli oldu. TV8 Bu Tarz Benim yarışmasında Gökçe Markal , Show TV Bu Tarz Benim 'de ise Öykü elendi.

Abone ol

Bu Tarz Benim TV8 ile Show TV final gecelerinde bu hafta kim elendi belli oldu. Show TV Bu Tarz Benim yarışmasında Öykü Ekinci elendi. TV8 Bu Tarz Benim yarışmasında ise ilk kez jürinin önüne 3 isim geldi. Bu Tarz Benim 'de bu hafta elenen isim Gökçe Markal oldu.

Bu Tarz Benim yarışmasının TV8 kanalındaki 7 Ocak eleme gecesinde konuk jüri koltuğunda Acun Ilıcalı yer aldı. Bu Tarz Benim gala gecesi bu hafta yeni saatiyle ekrana geldi. Saat 22.00'da başlayan Bu Tarz Benim gece saat 01.15 sıralarında bitti.

BU TARZ BENİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

BU TARZ BENİM TV8 KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim yarışmasında üç isim hafta içinde aldıkları yıldızlar sebebiyle Zeynep Öztürk
Özden Cerrahoğlu ve Maria Surina elenme riski olmayan isimlerdi. Bu Tarz benim eleme gecesinde performanslarıyla jüriden en düşük puanı alan ise bu hafta iki kişi oldu. Hafta içindeki yıldız sayıları da eşit olunca bu kez Bu Tarz Benim jürisinin önüne 3 kişi elenmek üzere geldi. Jüriden en düşük oyu alan Gökçe Markan ile Gülay Hançer oldu. Bu Tarz Benim 'in zengin kızı Melisa Şahin ise arkadaşlarının oyuyla kendini jürinin önünde buldu.

OYLAMA SONUÇLARI
bu-tarz-benim-kim-elendi.20150208010744.jpgUğurkan Erez Gökçe elensin dedi..
Nur Yerlitaş 'Gökçe' elensin oyu verdi.
Kemal Doğulu "Melisa Şahin" gitsin dedi.
İvana Sert "Gülay" elensin dedi.
Acun Ilıcalı "Gökçe Markal elensin" dedi.
bu-tarz-benim-gökçe-markal-elendi.jpgOylama sonucunda bu hafta Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Gökçe Markal oldu. Gökçe Markal okulu olduğu için elenmeyi kendisinin istediğini söyledi.

SHOW TV BU TARZ BENİM BU HAFTA KİM ELENDİ?
Show TV Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi belli oldu. TV8 'deki Bu Tarz Benim yarışmasından Gökçe Markal elenirken Show TV 'deki Bu Tarz Benim yarışmasında ise jüriden en düşük puanı alan Öykü Ekinci elendi.

Aygün Aydın , Bu Tarz Benim yarışmasında agresifliği ve hakarete varan yorumları sebebiyle 2 yarışmacının stüdyoyu terketmesine sebep olmuştu. Cemil İpekçi tarafından sert bir şekilde eleştirilen Aygün Aydın elenir mi diyerek Show TV karşısına oturanlar jürinin değişmiş tavrıyla karşılaştılar.

BU TARZ BENİM ELEME GECESİNDE NELER OLDU?

Bu Tarz Benim 24. bölümünde Nur Yerlitaş, Acun Ilıcalı ile aynı sahneyi paylaşacağına bir türlü inanamamış.

BU TARZ BENİM 'DE ACUN ILICALI AŞK ZİNCİRİ

Bu tarz Benim jürisi Acun Ilıcalı ile bir klasik haline gelen hareketlerini paylaştılar.