BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim TV8 - Show TV eleme gecesi

TV8 ile Show TV'de Bu Tarz Benim 'de kim elendi sorusunun yanıtı bu gece cevap buluyor. Bu Tarz Benim eleme gecesinde TV8 ünlü Showu yapıyor.

Abone ol

31 Ocak Bu Tarz Benim eleme gecesinde TV8 ve Show TV'de kim elendi sorusu yanıt buluyor. Bu Tarz Benim eleme gecesi müthiş bir rating savaşına da sahne olacak. TV8 geçen haftanın rövanşını almak için eleme gecesini ünlüler geçidine çevirirken Show TV Bu Tarz Benim 'de Bülent Ersoy ve Kibariye ile reyting kovalayacak.
bu-tarz-benim-tv8-show-tv-eleme-gecesi.jpg
TV8 ile Show TV arasındaki Bu Tarz Benim yarışı 31 Ocak eleme gecesi akşamında zirve yapacak. Her iki kanalda Bu Tarz Benim eleme gecesine ünlü isimlerle takviye yaptı. TV8 kanalı hafta içi Bu Tarz Benim yarışında Show TV kanalını sollarken geçen haftaki eleme gecesinde rating şoku yaşamıştı. Bu hafta Acun Ilıcalı'nın kanalı ratingi garantiye almak için 5 ünlü ismi konuk ediyor.

BU TARZ BENİM TV8 ELEME GECESİ
Bu Tarz Benim'in TV8 'deki eleme gecesinin konuk jüri üyeleri İlker Ayrık ve oyuncu Hakan Bulut'un olurken Bu Tarz Benim yarışması müzik şölenine dönüşecek. Serdar Ortaç yenilgisinin rövanşını almak isteyen TV8 , Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah'ı programda ekrana getirecek.

80'LER KONSEPTİ

12 yarışmacı eleme gecesinde “80’ler” konsepti ile jürinin önüne gelecekler. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar 80’lerin kıyafetlerini giyecek. TV8 eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başlayacak.

SHOW TV ELEME GECESİNDE KİMLER VAR?

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Cemil İpekçi'nin jüri üyeliği yaptığı Show TV'deki Bu Tarz Benim geçen hafta Serdar Ortaç takviyesi ile rating zaferi yaşamıştı. Haftasonu eleme gecesinin daimi konuğu olan Bülent Ersoy da ratingleri zirveye taşıyan diğer isim olmuştu. Bu hafta Show TV eleme gecesinde Bülent Ersoy yine jüri koltuğunda oturacak. Eleme gecesinin diğer ünlü konuğu ise Kibariye olacak. 

ELEME GECESİ KONSEPTİ
bu-tarz-benim-eleme-gecesi.20150131202104.jpg
Yarışmacılar bu hafta, “Yıldızlar Dünyası” konseptiyle, birbirinden ünlü sanatçıları taklit edecekler ve jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Show TV'deki Bu tarz Benimm eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başlayacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Tv8'de geçen hafta elenen isim Melisa Çeliker olmuştu. Eleme gecesinde en düşük oyu olan Melisa Çeliker ile yarışmacıların ismini verdiği Gülşah arasında oylama yapılmıştı. Gülşah bu haftaki performansıyla da 31 Ocak eleme gecesinde gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor.


SHOW TV BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ?
Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.

YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;

-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "