BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,85
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Show TV'de şok kim elendi?

Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de kavga çıktı. Bülent Ersoy kavgayı ayırdı. Peki Show TV'deki Bu tarz Benim yarışmasında bu hafta kim elendi işte giden isim.

Abone ol

Bülent Ersoy'un jüri üyesi olduğu Show TV kanalındaki Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi belli oldu. Bu Tarz Benim jürisi gitmek isteyen Çağla Yıldırım 'ı ağır konuşmalarla yarışmadan eledi.

TV8 BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ (TIKLA ÖĞREN)

Show TV'deki Bu Tarz Benim 24 Ocak eleme gecesinde Bülent Ersoy şov vardı. Ünlü sanatçı sesiyle ve yorumlarıyla Bu Tarz Benim'e damgasını vurdu.

ÇAĞLA YILDIRIM ŞOKU

Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.

BENİ İDAM ETSELER BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;

-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "

SERDAR ORTAÇ KARISININ OYUNA KARŞI ÇIKTI
bu-tarz-benim-show-tv-kim-elendi.jpgSerdar Ortaç ile renklenen Show TV'deki yarışmada eşi 'Çağla' elensin deyince 'Sen niye onun adını verdin' diyerek şaşırttı. Bülent Ersoy o anda devreye girdi ve 'Ne malum belki sizi yarı yolda bırakıp gidecek güvenebiliyor musunuz' diyerek Serdar Ortaç'a karşı çıktı. Serdar Ortaç 'karım Çağla dedi ama ben Sonya diyorum" diyerek şaşırttı.
bu-tarz-benim-serdar-ortaç-ve-karisi.jpg
KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasında jürinin oylarının Serdar Ortaç dışında hepsi Çağla Yıldırım 'ın gitmesi yönünde çıktı. Bu Tarz Benim 'den elenmek isteyen Çağla ağır eleştiriler altında yarışmaya veda etti.