BIST 9.797
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,96
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Show TV kim elendi?

Show TV kanalındaki Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi belli oldu. TV8 Bu Tarz Benim 'de Gökçe Markal elendi peki Show TV 'de ise kim elendi?

Abone ol

Show TV ve TV8 kanallarındaki Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi belli oldu. TV8 'deki Bu Tarz Benim yarışmasından Gökçe Markal elenirken Show TV 'deki Bu Tarz Benim yarışmasında ise jüriden en düşük puanı alan Öykü Ekinci elendi.

Aygün Aydın , Bu Tarz Benim yarışmasında agresifliği ve hakarete varan yorumları sebebiyle 2 yarışmacının stüdyoyu terketmesine sebep olmuştu. Cemil İpekçi tarafından sert bir şekilde eleştirilen Aygün Aydın elenir mi diyerek Show TV karşısına oturanlar jürinin değişmiş tavrıyla karşılaştılar.

BU TARZ BENİM SHOW TV KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim Show TV ekranındaki yarışmada jüriden en düşük puanı alan isim Öykü Ekinci oldu. Bu Tarz Benim kızları ise elenmesi için Özde 'nin adını verdi. Jüri oylamasının sonuçları sonunda elenen isim belli oldu. Jürinin oyları sonucunda Show TV'deki Bu Tarz Benim 'de Öykü Ekinci elendi.


BU TARZ BENİM TV8 KİM ELENDİ?
Tv8 Bu Tarz Benim eleme gecesinde bir ilk yaşandı ve elenmek üzere 3 yarışmacı jürinin önüne çıktı. Jüriden en az puanı alan Gökçe Markan ve Gülay Hançer elenmek üzere belirlenen ilk isimler oldu. Bu Tarz Benim kızları ise elenmek üzere arkadaşları içinden Melisa Şahin 'in adını verdi.


OYLAMA SONUÇLARI
bu-tarz-benim-kim-elendi.20150208010744.jpgUğurkan Erez Gökçe elensin dedi..
Nur Yerlitaş 'Gökçe' elensin oyu verdi.
Kemal Doğulu "Melisa Şahin" gitsin dedi.
İvana Sert "Gülay" elensin dedi.
Acun Ilıcalı "Gökçe Markal elensin" dedi.
bu-tarz-benim-gökçe-markal-elendi.jpgOylama sonucunda bu hafta Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Gökçe Markal oldu. Gökçe Markal okulu olduğu için elenmeyi kendisinin istediğini söyledi.