BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  GÜNCEL

Bu Tarz Benim Nur Bozar Acun ile ne kadara anlaştı?

Bu Tarz Benim'den elenen Nur Bozar TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile anlaştı. Nur TV 8'de Acun ile yeni bir program yapacak. Nur Acun'dan ne kadar alacak?

Abone ol

Bu Tarz Benim adlı yarışma ile adını duyuran ve fenomen haline gelen Nur Bozar'ın yarışmadan ayrılma sebebi ortaya çıktı.Bu Tarz Benim'den elenen Nur Bozar TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile anlaştı. Nur TV 8'de Acun ile yeni bir program yapacak.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının son bölümünde "Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öğrenildi.

bur-bozar-1.jpg

TV8 İÇİN ELENDİ

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar’ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği öğrenildi.

NUR GİBİ GİYİNMEK BÜTÇEYİ BOZAR!

NUR BOZAR YARIŞMAYA BÖYLE VEDA ETTİ

Nur Bozar’a birçok kanaldan teklif geldiği yine aynı programda Kemal Doğulu tarafından gündeme getirilmişti.

nur-bizar-3.jpg

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın, Show TV'den 2002 yılından beri 47 milyon lirayı bulan alacaklarının bir bölümüne karşılık olarak Nur Bozar'ı bu kanaldan transfer ettiği gelen bilgiler arasında.

nur-bozar.jpg

BORÇLARA KARŞILIK NUR'U TRANSFER ETTİ

Acun Ilıcalı, o dönem Çukurova grubunda olan Show TV'de yaptığı programlar için 47 milyon TL alacaklıydı. Aradan geçen 2 yıl içinde bu borcun bir bölümünün ünlü televizyoncuya ödendiği biliniyor.

NUR BOZAR BU TARZ BENİM'DE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ancak borcun geri kalanı hala ödenmediği için, Ilıcalı kalan borçlara karşılık Show TV'den Nur Bozar'ı transfer etti.