BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de Melisa Çeliker elendi

Bu Tarz Benim TV8 final gecesinde Melisa elendi, Show TV Bu Tarz Benim 'de ise kriz çıktı.

Abone ol

TV8 kanalında yayınlanan Bu Tarz Benim 'de jüri 24 Ocak eleme gecesinde iki zayıf yarışmacıyı oylamak zorunda kaldı ve Gülşah ile Melisa Çeliker arasında karar verdi. Peki Bu Tarz Benim 'de bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisi son kararı Burak Kut'a bıraktı ve elenen isim Melisa Çeliker oldu.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Tv8'de yayınlanan yarışmada en düşük oyu olan Melisa Çeliker elenmek üzere seçilen ilk isim oldu.

Diğer ismi ise yarışmacıların oyu belirledi. Yarışmacıların bir kısmı Gülşah ismini verirken bir kısmı Melisa Şahin adını verdi. Bazı isimlerin tercihi ise Gökçe oldu. Yarışmacıların 'gitsin' dediği oylamada en çok adı söylenen kişi ise Gülşah olduğu için o elenmek üzere jürinin önüne çıktı.

BU TARZ BENİM KİM ELENDİ?

Jürinin önüne gelen Melisa Çeliker ile Gülşah konusunda Bu Tarz Benim ekibi oylama yaptı. Yine Bu Tarz Benim klasiği oldu ve jüri eşit oyda kalıp kararı konuk jüri üyesine bıraktı. İşte verilen oylar;

Nur Yerlitaş "Gülşah" gitsin seçimini yaptı.
Kemal Doğulu "Melisa" elensin diyerek onun adını verdi.
Uğurkan Erez Gülşah gitsin dedi.
İvana Sert ise Melisa gitsin kararını verdi.
bu-tarz-benim-melisa-mi-elendi--kim-gitti-.jpg
Burak Kut giden ismi belirleyen kişi oldu. Burak Kut Gülşah ile Melisa arasında tercihini Melisa Çeliker'in gitmesinden yana yaptı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta elenen isim Melisa Çeliker oldu. 

MELİSA ŞAHİN ELEME GECESİNDE KAVGA ÇIKARDI

Bu Tarz Benim 'de bu hafta kriz çıkaran isim Melisa Şahin eleme gecesinde de sorun çıkardı. Melisa Şahin kavgasıyla gala gecesine damga vurdu. İşte Melisa Şahin kavgası.



NİHAL İLE MELİSA ŞAHİN KAVGASI