BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,76
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim kim kazandı olay sonuç!

Show TV ekranlarında final yapan Bu Tarz Benim'i kim kazandı. Kadınlar ve erkeklerde kazananlar belli oldu. Erkekler'de birinci Can olurken, Bu Tarz Benim Kadınlar'da birinci İdil oldu.

Abone ol

Bu Tarz Benim birincisi İdil ve Can oldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve erken final yapan Bu Tarz Benim Erkeklerde birinci Can olurken, Bu Tarz Benim Kadınlarda birinci İdil oldu.

bu-tarz-benim-birincisi-kim-oldu-bu-tarz-benim-erkekler-birinci-can-bu-tarz-benim-kadinlar-birinci-idil-oldu.jpg
BÜLENT ERSOY'DAN TV8'E GÖNDERME

Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde jüri üyesi Bülent Ersoy, Bu Tarz Benim'in yayından kaldırılmasıyla ilgili "Yenildik ama yine de güler yüzlü ve başımız dik. Suç biraz da bizde demek ki" dedi.

bu-tarz-benim-kim-birinci-oldu.20150301000316.jpg

Bu Tarz Benim final gecesi, sunucu Ebru Akel'in yaptığı veda konuşmasıyla başladı.

BAŞIMIZ DİK

Akel'den sonra sözü alan jüri üyesi Bülent Ersoy, reytinge kurban olmalarına üzüldüklerini ancak yine de güler yüzlü ve başlarının dik olduğunu vurguladı.

SUÇ BİRAZ DA BİZDE

Suçun biraz da kendilerinde olduğunu dile getiren Ersoy, "Rüküştük demek ki. Çünkü en büyük jüri halktır. O ne derse o" dedi.

bu-tarz-benim-kim-birinci-oldu.20150301000234.jpg 

ONLARIN DA GÜNÜ DEĞİŞTİ

Sessizliğini koruyan ve biraz da üzgün olan diğer jüri üyesi Cemil İpekçi'ye dönen Bülent Ersoy, aralarında tartışma yaşadıkları TV 8'deki yarışmayı kastederek "Üzülme. Bizim perdemiz burada indi ama onların da günü değişti" diyerek tesellide bulundu.

BU TARZ BENİM NEDEN BİTTİ?

Show TV ile TV8 arasında kavga çıkartan Bu Tarz Benim ekrana veda etti. Show TV izleyicileri şaşırtan bir kararla ratingi düşen Bu Tarz Benim 'de  son kez eleme gecesi yaptıracak ve bu finalle yarışmayı bitirdi.

BU TARZ BENİM KAVGA ÇIKARMIŞTI

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim ikinci sezonunda TV8'e transfer olunca mahkemelik olmuştu. Mahkeme Bu Tarz Benim adını Show TV'ye format hakkını da TV8'e vermişti. Bunun sonucunda Show TV geçen hafta zorunlu olarak Bu Tarz Benim formatını değiştirmiş ve erkekleri de yarışmaya dahil etmişti. 

BU TARZ BENİM JÜRİSİ DE TUTMADI
bu tarz benim kim birinci oldu.jpgAncak Bu Tarz Benim bu müdahalenin ardından reytinglerde çakıldı. Bu Tarz Benim'in bitişinde format değişikliği kadar etkisiz jüri üyeleri de sebep oldu. Cemil İpekçi dışındaki jüri üyeleri Show TV'ye kayıp yaşattı. 

BU TARZ BENİM SON REYTİNGLERİ
Bu Tarz Benim yarışması rating sıralamasında format değişikliği sonrasında zirveden hayli uzaklaştı. TV8'de 'İşte Benim Stilim' adını alan yarışma total (genel izleyici) ratingde 27. sıraya çıkarken Show TV'nin Bu Tarz Benim 'i 46. sıraya indi. AB grubunda ise Bu Tarz Benim reyting sıralamasında ilk 50'nin de altına inerek dün 63. sırada kaldı. 
bu-tarz-benim-rating-_reyting.jpg.jpg