BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,42
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim kim elendi? TV8 eleme gecesi

İşte Benim Stilim adını alan TV8 'deki Bu Tarz Benim 'de kim elendi belli oluyor. Gökçe Markal geçen hafta elendi bu hafta Maria Surina sürprizi olabilir.

Abone ol

Bu Tarz Benim adını değiştirip İşte Benim Stilim ismini alan TV8 yarışmasında kim elendi belli oldu. TV8 'deki eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan isim Almila Kuroğlu oldu. Yarışmacılar ise Maria Surina 'nın adını verdi.

İşte Benim Stilim
(Bu Tarz Benim) 14 Şubat eleme gecesinde 3 isim koruma altında olduğu için adları söylenemedi. Zeynep Öztürk , Gülay Hançer ve Melisa Şahin taç giydikleri için elenme korkusu yaşamadılar. 10 kişi kalan Bu Tarz Benim kızları arasında 'kim elendi' sorusu büyük bir sürprize gebe görünüyor.

İŞTE BENİ STİLİM TV8 KİM ELENDİ?
işte-benim-stilim-kim-elendi.jpgİşte Benim Stilim eleme gecesi performansında jüriden en düşük puanı alan üç isim çıktı. Bu isimler Zeynep Öztürk , Maria Surina ve Almina Kuroğlu oldu. Zeynep Öztürk taç sahibi olduğu için elenme riskinden kurtuldu. Maria ve Almina arasında ise hafta içindeki yıldız sayısına bakılındı ve elenmek üzere kalan isim Almila Kuroğlu oldu. Elenmek üzere diğer ismi ise yarışmacılar belirledi ve Maria Surina 'nın adını verdiler. Jürinin önüne son karar için Almila ve Maria çıktı

JÜRİNİN OYLARI
Kemal Doğulu Maria Surina gitsin dedi.
Uğurkan Erez Maria Surina gitsin dedi.
İvana Sert Almila Kuroğlu gitsin dedi.
Nur Yerlitaş da Almila ismini verdi.
Jüride yine bir bir klasik oldu ve kim gitsin kararı konuk jüri üyesi Ersin Korkut 'un oyunu kaldı.
Ersin Korkut da Almila Kuroğlu 'nun adını verdi.
işte-benim-stilim-almila-kuroğlu-elendi.jpgİşte Benim Stilim 'de bu hafta Almila Kuroğlu elendi ve stüdyoyu ağlayarak terketti.

İŞTE BENİM STİLİM 14 ŞUBAT ELEME GECESİ
İşte Benim Stilim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Ersin Korkut oldu. İşte Benim Stilim gala gecesinde Ayshe, Cem Belevi, Simge ve Yankı Alper şarkıları ile renk kattı.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Geçen hafta Bu Tarz Benim ismiyle ekrana gelen TV8 'deki gala gecesinde elenen isim Gökçe Markal oldu. Gökçe Markal ve Gülay Hançer jürinin önüne gelen kızlar olmuştu. Jüri oylamasında giden Gökçe Markal olmuştu.