BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de Tuğçe Ergişi elendi

Bu Tarz Benim yarışmasının 22 Kasım finalinde kim elendi? Bu Tarz Benim'de elenen isim hayli zorlu bir süreç sonunda çıktı.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasında bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisinden en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler ile yarışmacıların önerdiği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak ortaya çıktı.

Elenen isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe jüriyle tek tek sarılıp ağlayarak vedalaşırken, arkadaşlarından birine bile veda etmeden çekip gitti.

bu-tarz-benim-kim-elendi-.jpg

Yarışmacıları ile olay yaratan Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Ayşenur Balcı koruma altına alındığı için elenmekten kurtuldu.


Bu hafta elenecek isimler arasında Özlem Özden, Aycan - Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Tuğçe Ergişi yer aldı.

KİM ELENDİ?

Yarışmanın iddialı isimlerinden Tuğçe Ergişi rakipleri tarafından ismi elenmek üzere sunulunca kendini jürinin karşısında buldu. Karara isyan eden Tuğçe Ergişi gruplanmaş olduğu iddiasında bulundu.

tuğçe-ergişi-bu-tarz-benim-elendi.jpg
İVANA SERT TUĞÇE DEDİ NUR YERLİTAŞ İKİZLER

İvana Sert elenmek üzere Tuğçe Ergişi'nin adını verirken Nur Yerlitaş ikizler Aycan ve Nurcan kardeşlerin gitmesini istedi. Kemal Doğulu tercihini Tuğçe'den yana yaparken, Uğurkan Erez de ikizler deyince oylamada 2'ye 2 gibi bir durum ortaya çıktı. Karar Fatih Ürek'in vereceği oya kaldı.


bu-tarz-benim-ikizler-elendi.jpg
ELENEN İSMİ FATİH ÜREK BELİRLEDİ

Son oy Fatih Ürek'ten geldi. İkizler mi Tuğçe Ergişi mi sorusuna Fatih Ürek "Tuğçe" gitsin diyerek yanıt verince Tuğçe Ergişi gözyaşlarına boğuldu.

tuğçe-ergişi-elendi.jpg
Tuğçe Ergişi 'kendisinin çok güçlü bir rakip olduğu için" elendiğini iddia etti. Tuğçe ağlayarak hıçkırıklar arasında stüdyodan ayrıldı.

ARKADAŞLARINA VEDA ETMEDEN ÇEKTİ GİTTİ

Jüriyle sarılarak tek tek vedalaşan Tuğçe Ergişi arkadaşlarına ise veda etmedi. Öykü Serter bu durumu 'alkışlarla gitmek istediğini için arkadaşlarına veda etmedi' diyerek açıklamaya çalıştı.

tuğçe-ağladi-bu-tarz-benim.jpgTuğçe jüriyle tek tek vedalaşırken arkadaşlarıyla vedalaşmadan gitti.

ÖZLEM JÜRİYE TOKADI VURDU


Özlem Özden daha önceki yarışmalarda elenmek için ismi en çok söylenen isimdi. Angelina Jolie'nin çocuk filmindeki Malefiz karakteriyle sürpriz yapan Özlem Özden jüriden tam puan aldı.

Özlem Özden Bu Tarz Benim eleme gecesine Angelina Jolie'nin Malefiz filmindeki haline büründü, jürinin ağzı açık kaldı. Kemal Doğulu Özlem'e hayran kaldı. Doğulu, "Sen nasıl bir insansın? Kaç Özlem var senin içinde? Her final gecesi öyle bir numara yapıyorsun ki böyle kalakalıyoruz. Tokadı vuruyorsun jüriye." dedi.
bu-tarz-benim-özlem-özden.20141123001629.jpgÖzlem Özden Bu Tarz Benim'e Malefiz karakteriyle katıldı.

ÖCÜ GİBİ GELDİ

Nur Yerlitaş ise "Ne bu cadı gibi, büyücü gibi" dedi. 


AYŞEGÜL KARADENİZ KIZI OLDU

bu-tarz-benim-kim-elendi-ayşegül.jpgBu Tarz Benim yarışmasında koruma altına alınarak elenmekten kurtulan Ayşegül Doğan karadeniz kızı olarak ekrana geldi. Oyun kısmında kötü bir performans sergileyen Ayşegül Doğan'ı Kemal Doğulu haşladı.

IVANA SERT GÖBEK ŞOV


bu-tarz-benim-ivana-sert-roman-havasi.jpg

Fatih Ürek'in konuk jüri olduğu Bu Tarz Benim'e Ivana Sert'in Ezgi Baylar'la birlikte yaptığı roman dansı damga vurdu. Ivana Sert'in derin yırtmaçlı elbisesi ise nefes kesti. 



Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jüri koltuğunda Fatih Ürek oturdu.

bu-tarz-benim-fatih-ürek.jpg
IVANA SERT'İN OLAY YIRTMACI

Programa sarı saten bir gece elbisesiyle katılan Ivana Sert'in derin yırtmacı nefes kesti.

bu-tarz-benim-ivana-sert-yirtmac.jpg
 
JÜRİ ÜYELERİNE ÖZEL HEDİYE

Fatih Ürek Bu Tarz Benim'in jürilerine hediye takılar getirdi. Ivana Sert'e hediye ettiği yüzükteki kuş figürü olay oldu. Kemal Doğulu hediyelere 'benim bir kuşum yok' diye tepki gösterdi. 

bu-tarz-benim-fatih-urek-hediye.jpg
ELENEN TUĞÇE'NİN SON PERFORMANSI



GİZEM CHARLE CHAPLIN OLDU

butarz-benim.jpg


İKİZLERDEN EĞLENCELİ DANS


bu-tarz-benim.20141122234145.jpg
Yarışmanın gurbetçi ikizleri Aycan ile Nurcan Şencan dans gösterisi ile jüriden geçer not alamadı. Haliyle de en düşük notu alarak iki hafta üst üste elenecek isim oldular.