BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim kazananı torpilli mi?

Bu Tarz Benim'de Özlem Özden, Nur Bozar ve Tuğçe Ergişi gibi flaş isimler elendi peki Bu Tarz Benim'de kazanan kim olacak?

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de Gizem Güler, Özlem Özden, Nur Bozar, Tuğçe Ergişi ve Ayşegül Doğan gibi popüler isimler elendi peki birinci kim olur?

BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ BELLİ OLDU. SMS SONUÇLARINA GÖRE KAZANAN KİM?
(TIKLAYIN)

Bu Tarz Benim 20 Aralık final gecesinde yarışmanın kazanan ismi belli olacak. Biz sizlere Bu Tarz Benim'de kalan 3 yarışmacı içinden favori olanları sunalım.

İKİZLER FAVORİ

Yarışmada bugüne kadar gösterdikleri performanslar dikkate alındığında ikizler Aycan ve Nurcan birinciliğe hayli yakın görünüyor. İsviçre'de doğup büyüyen Aycan ve Nurcan, sadece tarzları ile değil kişilikleri ile de hem seyirciden hem de jüriden hep tam puan aldılar.

bu-tarz-benim-ikizler-aycan-ve-nurcan.20141218175355.jpg
Bugüne kadar yapılan 'tarz' dışı kavgaların hiçbirinde yer almayan ikizler seviyelerini hep muhafaza ettiler. Jüri üyesi İvana Sert'in sürekli vurguladığı gibi 'tarz olmak sadece kıyafetle değil duruş ve kişilikle de' ilgiliyse ikizler bu anlamda rakipsizler.

SİLİKONLU GÜZEL AYŞENUR BALCI

Bu Tarz Benim finalinde ikizlerin en büyük rakibi Ayşenur Balcı olarak öne çıkıyor. Daha önce yarışmadan elenen Balcı sıradışı bir kararla geriye alındı.

bu-tarz-benim-aysenur-balci.jpg
İlk turda hayli rüküş ve alaturka bulunan Ayşenur Balcı ikinci bölümde ise hayli tarz ve sıradışı kıyafetlerle jüri önüne geldi. Bu da Ayşenur Balcı hakkında 'proje' ve özel olarak giydiriliyor dedikodularına sebep oldu.

bu-tarz-benim-nur-yerlitas.20141218175637.jpg
Nur Yerlitaş'ın 'Donatella' ismini taktığı Ayşenur Balcı'nın benzetildiği ünlü modacı 'Donatella Versace'den bihaber olması ise işin ironik yönü.

Ayşenur Balcı hakkında sosyal medyada yer alan yorumlar ise pek de pozitif değil. Balcı'nın tarzından çok 19 yaşında olmasına rağmen slikonlu olması ve lensleri öne çıkıyor. Bu konuda hayli sert eleştiriler yöneltiliyor. Instagram hesabında paylaştığı açık fotoğrafları da tepki alan bir diğer konu. 

EZGİ BAYLAR TORPİLLİ Mİ?

Bu Tarz Benim'de final gecesine adını yazdıran üçüncü isim ise Ezgi Baylar... Evli olan Ezgi Baylar hakkında jüri üyesi hep 'şıksın ama tarz değilsin' yorumları yaptı. Buna rağmen Ezgi Baylar ne hikmetse aralardan sıyrılıp finale kadar geldi.

bu-tarz-benim-ezgi-baylar-final.jpg
İlk kez geçen hafta ismi elenmek üzere önerilen Ezgi Baylar hakkında torpilli olduğu iddiaları ayyuka çıkmış durumda. Son eleme gecesinde yarışmanın popüler ismi Özlem Özden elenince bu iddialar daha da kuvvetlendi.

ZENGİN AİLE GELİNİ

Zengin bir ailenin gelini olan Ezgi Baylar, üç sponsorla yarışmada yer alıyor. Kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta kullandığı söyleyen Ezgi Baylar, bu sözleri sebebiyle de sosyal medyadan hayli tepki topladı. Eğer final gecesinde Bu Tarz Benim'de kazanan Ezgi Baylar olursa 'torpil' iddiaları zirve yapacak.

BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ NASIL BELİRLENECEK?

bu-tarz-benim-final-ivana-sert-ve-kemal-dogulu.jpg
Bu Tarz Benim şarışmasında birinci sadece jüri değil SMS oylarıyla belirlenecek. Final gecesinin sonunda canlı yayında jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı, Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.

BU TARZ BENİM FİNALİ SÜRPRİZ İSİM

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı Bu Tarz Benim'in final gecesinde pop müziğin ünlü ismi Hande Yener konuk olacak. Jüri koltuğuna oturacak olan Hande Yener, oylamaya da katılacak.

bu-tarz-benim-nur-bozar.20141218180103.jpg

Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar da eleme gecesinde yer alıyor. Nur Bozar'ın katılımı şaşırtıcı. Zira Bozar, "Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı." diyerek kendini eletmişti.

BU TARZ BENİM'DE KİM KİMDİR? KİMLER ELENDİ?

Tuğçe Ergişi: Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe, 25 yaşında. Renkli giyinmeyi seven Tuğçe kıyafete o kadar düşkün ki, evinde 4 tane gardrop kullanıyor. Tuğçe Ergişi elendiğinde veda etmeden gitmişti.

Aycan Nurcan Şencan: İkiz kardeşler İsveç'te doğmuşlar ve 27 yaşındalar. Nurcan grafik Aycan ise Oyunculuk üzerine eğitim almışlar. İkizler yarışmanın favori isimleri ve birinci olmaya çok yakınlar.

Özlem Özden: Kamu Yönetimi'nde yüksek lisans yapan Özlem, 33 yaşında. Yarışmanın popüler isimleri arasına girmeyi başaran Özlem Özden finale bir kala elendi.

Gizem Güler: 24 yaşında olan Gizem, beden eğitimi mezunu ancak modellik yapıyor. Gizem Güler de son haftaya kadar kalmayı başardı ancak elenmekten kurtulamadı.

bu-tarz-benim-kim-kazandi--.jpg

Ayşegül Melisa Doğan: 22 yaşında olan Ayşegül Melisa, küçük bir butik sahibi. Bu Tarz Benim'e kavgaları ile damga vuran Ayşegül bu sebepten elendi.

Ayşenur Balcı: 19 yaşında olan Ayşenur lise mezunu. Bir kez yarışmadan elendi ancak daha sonra yeniden dahil edildi. Balcı ikinci şansını iyi kullandı ve finale adını yazdırdı.

Ezgi Baylar: 1.5 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Ezgi, 31 yaşında. Zengin bir ailenin gelini olan Baylar hakkında torpilli olduğu iddiaları var.

Nur Bozar: Üniversitede eğitimini sürdüren Nur Bozar, 24 yaşında. Türkan Şoray'a olan benzerliği ile öne çıkan Bozar yarışmadan kendi isteği ile giden isim oldu.

Sara Ayşem Koçoğlu: Halen üniversitede okuyan Sara 20 yaşında, İstanbul'da yaşıyor ve model olmak istiyor.

bu-tarz-benim-final-20-kasim.jpg

Esra Özüver: 37 yaşında olan Esra, bir kurt köpeği sahibi. İleride hayvanlarla ilgili projelerde yer almak istiyor. Kendi vücudunda en beğendiği yerin elleri olduğunu söylüyor.

Gizem Kayaalp: Radyo ve televizyon mezunu olan Gizem, 20 yaşında. İleride bir butik sahibi olmak istiyor.

Buse Doğanay: Uludağ Üniversitesi'nde Ekonomi okuyan Buse 20 yaşında ve Bursa'da yaşıyor.